Po co tak jechać ??? Czyżby zazdrość ??Jacuś_Wałbrzych pisze:Dla mnie to jest profanacja !! Lampy brzydkie, wlot paskudny i te wiejskie zapinkiTo już nie jest Probe ! Trzeba było sobie kupić Fiata a nie niszczyć Probaska ! Autko straciło godność
Ty go wykastrowałeś
Moim zdaniem jedna wielka padaka !!!! Kiedyś była taka strona www.wiejski.tuning.pl i niestety probasek tam powinien trafić. Czym się kierowałeś paskudząc Probaska?? Powinni karać za taką głupotę!! Ford powinnien Ciebie zabić za taką wizje tuningu !!
Jacuś poczytaj dokładnie ten temat. On już takie autko kupił, sprofanował je poprzedni właściciel a Maciek doprowadza je do stanu używalności po kolei.Jacuś_Wałbrzych pisze:Dla mnie to jest profanacja !! Lampy brzydkie, wlot paskudny i te wiejskie zapinkiTo już nie jest Probe ! Trzeba było sobie kupić Fiata a nie niszczyć Probaska ! Autko straciło godność
Ty go wykastrowałeś
Moim zdaniem jedna wielka padaka !!!! Kiedyś była taka strona www.wiejski.tuning.pl i niestety probasek tam powinien trafić. Czym się kierowałeś paskudząc Probaska?? Powinni karać za taką głupotę!! Ford powinnien Ciebie zabić za taką wizje tuningu !!
Jestem tego samego zdania. Wieś na maxa!!!. Dzwi fajne ale te swiatła i wlot są paskudne. mam nadzieje ze cos z tym zrobisz, bo narazie jest fatalnie. Trzymam kciuki i zycze powodzenia w dalszych pracach nad Probkiem.Jacuś_Wałbrzych pisze:Dla mnie to jest profanacja !! Lampy brzydkie, wlot paskudny i te wiejskie zapinkiTo już nie jest Probe ! Trzeba było sobie kupić Fiata a nie niszczyć Probaska ! Autko straciło godność
Ty go wykastrowałeś