pzdr

Tykwy maszynka naprawdę do 8 tyś. się kręci nie tracąc przy tym przyspieszenia, powiem szczerze, że troszkę idzieSqad pisze:Zgadza się 6,5 to stanowczo za mało, też mam odcinke przy 8kTYKWA pisze:Ronin ale Ty masz 2.5 , a Roswell 2.0 , wiec nie mozna ich porównywac.
Ps. ja mam odciecie przy 8 tys. i wg. mnie 6,5 to za malo i przynajmniej ja ciagne sporo wyzej, a na wyniki nie narzekam
wydaje mi się że to działa tak: jak jedziesz i zdejmujesz nogę z gazu to wtryskiwacze nie podają paliwa, bez względu na obroty, a jak jedziesz na luzie to komputer utrzyma prędkość obrotową ok 700...Roswell pisze:A odpowie mi ktoś w temacie ?
No to masz racje ale nie do końca, to działa tylko do jakiejś prędkości obrotowej różnie w różnych autach spotkałem się od 1200 do 2200 poniżej już podaje paliwo. Dla przykładu opel astra 1700 obrotów. A ja chcę się dowiedzieć ile to jest w probeKrzycho pisze: wydaje mi się że to działa tak: jak jedziesz i zdejmujesz nogę z gazu to wtryskiwacze nie podają paliwa, bez względu na obroty,
W moim 2.0Ronin pisze:...jak się natomiast zdejmie nogę z gazu(hamowanie motorem) cykanie ustaje i na wskazaniu komputera chwilowe zużycie paliwa wynosi 0 l...
Masz wskaźnik chwilowego zużycia paliwa? To może powiesz przy jakich obrotach przy hamowaniu silnikiem zaczyna wskazywać więcej niż 0?Robert pisze:W moim 2.0Ronin pisze:...jak się natomiast zdejmie nogę z gazu(hamowanie motorem) cykanie ustaje i na wskazaniu komputera chwilowe zużycie paliwa wynosi 0 l...też pokazuje chwilowe zużycie 0l/100km - ale to jeszcze nic nie znaczy. I wtedy raczej nic nie usłyszę z powodu basu tłumika.