Nie zaprzeczam ale nie pasował wogóle do deski proba.Qki G pisze:Dee Jay- sprzed sony był lepiej spasowany, niż ta navi z A8![]()
![]()

Jaką nawigację?Wuax pisze:Nawigację na chama przykleiłem ssawką do przedniej szyby i też działa![]()
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d1b ... 7e3c5.html
thebestcars pisze:ja tam lubie kontrasty
Srebny z czernia mi sie podoba nie lubie zbyt czarnych wnetrz ale jak wiadomo wszytko kwestia Gustu a o gustach sie nie dyskutuje
Wuax fajny słupeczekja mam podobny tylko ide wzkazniki
a jeżeli chodzi o navi to nie zkładaj róznaca![]()
wraweruj sobie krzyzyk na kokpicei od strony pasarzera
![]()
![]()
czemu ta sesja jest już by kopicik tkneło zycie a takto marznie w grażu
a jescze jedno pytanie![]()
WAŻNE gdzie zamocować sterownik KLIMY i nawiewów kto ma jekies sesowne rozwiązanie
JA mam juz swoje ale może wy macie lepsze POPOCY ??
no i rzeczywiscie , juz jako inzynier , , nie bedziesz juz potrzebowal niczego , poza pewnymi wiadomosciami z obróbki matalithebestcars pisze:
wiec mnie to wal..............mam wiedziec inne rzeczy
![]()
Cześć Tykwa !TYKWA pisze:no i rzeczywiscie , juz jako inzynier , , nie bedziesz juz potrzebowal niczego , poza pewnymi wiadomosciami z obróbki matalithebestcars pisze:
wiec mnie to wal..............mam wiedziec inne rzeczy
![]()
czepilem sie Twojego kontrastowego sposobu pisowni, sadzac ze zmotywuje Cie to do pewnego wysilku poprawnego pisania i nie mysle tu o zasadach ortografii, ale o podstawach budowania slów.
Ale widac mylilem sie, szkoda bo to tylko swiadczy o braku szacunku z Twojej strony, do osób czytajácych czyli Nas wszystkich i obys trafil kiedys na podobnego sobie i odczul to na wlasnej skórze
cacek pisze:Ludzie odczepcie się w końcu od thebestcarsa, to już nudne się robi
Rozgrzeszony pisze:To coś na tym zdjęciu to będzie podłokietnik?? Ile to będzie ważyć??
Cacek !Cacek pisze:Ludzie odczepcie się w końcu od thebestcarsa Idea , to już nudne się robi