Zapraszamy do zapisywania się na Zlot Forda Probe, który odbędzie się w dn. 19-22 Czerwca w Sielpi Wielkiej. Szczegóły w dziale Rendez-vous. Uwaga - zapisy przyjmujemy do końca Kwietnia !
MISIEK pisze: a tak w ogole to czy na ostatniej fotce jest jakies auto ???
być może nie zauważyłem kobiety tylko Probka a to z tego prostego powodu że jestem zapatrzony tylko w moją kobietkę....
Ford Probe 2.2GT - szary metalic
Ford Probe 2.0 - czerwony
Ford Probe 2.2GL - czerwony - był
Ford Probe 2.2GT - czerwony - był
Ford Probe 2.2GT - żółtek- rozbity
Ford Probe 2.0 automat - granat metalic -był
enduro pisze:śliczny Probek,no i ten lakier.... eeech dlaczego mój się tak nie błyszczy...
magia zdjęć
nienawidzisz mnie ?? To fajnie!! A te brawa, które słyszysz są właśnie dla mnie... !! Jaka jestem ?? Inna, bo inna od innych ... Jaka jestem, wiedzą Ci co powinni ...
Karina probek fajny ale przydałby mu się śpioch jeszcze.
a teraz odezwała się blondynka a co to ?
Totmes (gonciu1) pisze:hejka, fajne autko i fajne zdjęcia a zwłaszcza jedno mi sie podoba mniam ,
ps. kurcze jak to imię mi sie podoba
które imie moje czy Xywka ??
jesli chodzi o brzuszki to .. juz to przerabiałam
nienawidzisz mnie ?? To fajnie!! A te brawa, które słyszysz są właśnie dla mnie... !! Jaka jestem ?? Inna, bo inna od innych ... Jaka jestem, wiedzą Ci co powinni ...
Totmes (gonciu1) pisze:no to zapytam to jak masz na imię?? bo moze juz gdzies pisałas ale nie sledze wszystkich postów a szukać mi sie nie chce
OLEY pisze:
[...]
Dario.... [..]
wystarczylo popatrzec wyrzej
Totmes (gonciu1) pisze:to jak dla mnie lepiej mnie sie podoba
kurcze teraz nie pytam tylko ide szukać ile latek sobie liczysz, troche sie na szukam
na forum nie znajdziesz.. choć... z reszta po co ci to ?
OLEY pisze:
Dobra proszę Państwa. My tu gadugadu, a to przecież galeria Kariny probka.
no właśnie ..
wyretuszowałam zdjęcia z 1 strony są bardziej wyraziste
Założyłam radio.. tzn nie ja.. mój chłopak z ojcem porozcinali sobie palce ..i tak nie weszło do końca..
ale przynajmniej gra tylko radia mi nie odbiera :-/