Nikosnikos - za 2,5 tysąca mogę Ci wynegocjować polakierowanie całego auta w bardzo dobrej lakierni, która lakieruje m.in. dla Bieranowskiego (dealer Skody) i Citroena. Lakiernia mieści się na ul. Cmentarnej i naprawdę są dobrzy - ostatnio składali i malowali roczne Porsche 911, a takich rodzynków mają więcej, nawet dla policji robią auta.
Drugi punkt, z którego usług korzystałem mieści się przy wyjeździ na Nakło na samym końcu Grunwaldzkiej przed stacją CPN po lewej stronie - koleś malował mi Clio po stłuczce i całkiem nieźle poradził sobie z ubezpieczalnią. Dobrze robi, przeyjeżdża do niego wiele samochodów z Niemiec specjalnie na robotę.
Trzecia opcja - bardzo tani lakiernik jeśli chcesz malować poszczególne elementy, niestety nic nie malowałem u niego tylko kolega (tylna klapa Fiat Brava + zderzak chyba 350 zł) - po roku wszystko jest ok, ale nie mogę za niego gwarantować.
Ogólnie proponowałbym, abyś odezwał się do mnie na GG: 2610084 jeżeli nie masz innych alternatyw, ponieważ 2,2 tysiąca za te parę elementów to jest cholernie dużo według mnie. Na upartego znalazłbym jeszcze kilku lakierników - na prtzykład na Azbestowej na Brdyujściu, średnio tani bo mi za sam zderzak do Mondeo liczył 200 zł (tylny). Nie polecam lakierni na Podgórzu - na przeciwko komisariatu policji w Fordonie, są dobrzy, ale za samą maskę w Renault Clio policzyli mi 500 zł. Jeżeli będziesz potrzebował pomocy odezwij się na gg, mail (
piaskowski@wp.pl) lub kom. 601 419 306 - coś wymyślimy na pewno.
Pozdrawiam serdecznie.