jeszcze sie troche wstydze ale troche wam pokaze...
co do lakieru to ze wzgledow praktyczno ekonomicznych decyduje sie na mieniaca sie w 3 kolorach perle taka namiastka kamelena mysle ze wypadnei neizle tylko sam nei wiem jaka barwe wiodaca wybrac do obecnego dresiarskiego
wizerunku ...

probe na sprzedaz
teraz fascynuja mnei dwa kola
i oczywiscie mocne 4

i oczywiscie mocne 4

Tylko musisz pamiętać, że taka perła da efekt na jasnych kolorach. Tzn jak ją położysz na bordo to nie zagra... Najlepszym kolorem dla perły jest srebrny. Wiem to bo już przerabiałem ten temat jak swojego malowałem. Firma, z którą współpracuję (obsługa informatyczna) jest producentem lakierów samochodowych. Widziałem jak taka perełka wygląda... Rewelacja!
Ford Scorpio 2.0 DOHC 90' automat+skóra
tylnia klapa do zderzaka.................. wiem że to kwestia gustu ale tył auta, jego wygląd, kształt, to jeden z jego największych atutów. Muszę niestety Cię za to skrytykować, Lampy są ładne - choć ich kanciatość nie współgra z linią wozu. Ale dobrze że masz pomysły i chęci - ocenię po efekcie końcowym.
Mówię bo wiem, a nie wiem bo mówię.....
GG: nie używam
(mój numer tel jest na tym forum - chcesz pogadać - poszukaj)
tak jak pisalem to wersja robocza tylu ktory jeszcze bedzie zaokraglony jak rowniez zderzak zostanie poddany modyfikacji i dopiero wtedy bedzie widac konkretny efekt koncowy czy jest za kanciascie czy nie
jedno jest pewne mi sie ...,..... podoba i ide dalej w ta sama strone
mysle Wojtas ze zaprosze Cie na ogledziny jak bedzie blizej konca roboty bo narazie to jeszcze plac budowy ....jade do blacharza w piatek i wtedy bedzie kolejna porcja wrazen dla dwoch obozow ktore tu powoli powstaja...
jedno jest pewne mi sie ...,..... podoba i ide dalej w ta sama strone
mysle Wojtas ze zaprosze Cie na ogledziny jak bedzie blizej konca roboty bo narazie to jeszcze plac budowy ....jade do blacharza w piatek i wtedy bedzie kolejna porcja wrazen dla dwoch obozow ktore tu powoli powstaja...
probe na sprzedaz
i oczywiscie mocne 4

i oczywiscie mocne 4

- nikosnikos
- Galeria: viewtopic.php?t=5618
No rzeczywiscie - w tym tygodniu niewiele nowego 

Kiedyś był mój... 

PROBE II GT 2.5 V6 24V USA Version
Teraz same ople - VECTRA B 2.5 V6 24V CDX 00' i 2.0 16V CD Sport 96' & ASTRA II 1.6 16V 04'
Moje V6 w całej okazałości
GG 2435630

Teraz same ople - VECTRA B 2.5 V6 24V CDX 00' i 2.0 16V CD Sport 96' & ASTRA II 1.6 16V 04'
GG 2435630
- nikosnikos
- Galeria: viewtopic.php?t=5618
Teraz to ciezko dosyc sie ocenia - poczekajmy na koncowy efekt - pewnie bedzie niezly 

Kiedyś był mój... 

GG 2435630

GG 2435630
hm... przestaje mi sie podobac
... stylisci forda chyba sa lepsi 

byl czarny 2,2 GT i... ktos go powyginal 
jest Jeep XJ 96', MT/R 31", snorkel, lift 3'i ciagle rosnie
w powijakach T/A 5,7V8
www.non-stop.waw.pl

w powijakach T/A 5,7V8

www.non-stop.waw.pl
a sie przestan zamykac... w koncu TO TWOJ samochod, wiec glownie Towbie sie ma podobac 

Ostatnio zmieniony 2004-03-16 16:11 przez Wojtecki, łącznie zmieniany 1 raz.
byl czarny 2,2 GT i... ktos go powyginal 
w powijakach T/A 5,7V8
www.non-stop.waw.pl

w powijakach T/A 5,7V8

www.non-stop.waw.pl
- DUKE
- Galeria: viewtopic.php?t=3451
Alex - jest jeszcze nadzieja.... Bierz flekasa i tnij ten jęzor o tyle o ile zachdzi na listwę nad zderzakiem. O wiele ładniej by było gdyby się kończyła równo z lampami.
Ale to moje zdanie....
Ale to moje zdanie....

Mówię bo wiem, a nie wiem bo mówię.....
Moj probasek zawsze ladnie na fotkach wychodzi
... A do tej fotki go na pewno nie e pastowalem, moze umylem, ale juz nie pamietam... W kazdym razie fotka robiona byla zaraz po malowaniu zdezaka, dla tego nie ma na niej rejestracji jeszcze. Dzisiaj te fotki wywolalem i wyszly rownie pieknie
... Zobacz sobie w galeri na www.performanceprobe.pl fotki jak ladnie wyszly
... A robione byly chyba ponad rok temu...

juz laduje akumlatorki w aparacie zeby zrobic fotki wyslac ja na strone o wiejskim tuningu!!!Jak mozna poprawiac cos co samo w sobie juz jest piekne i niepowtarzalne!!!Nie chce cie brachu dolowac ale zal mi tego probiaka!!!Raf pisze:Mam nadzieję że usuniesz znaczki 'Ford' i 'Probe' bo to czysta profanacja.
A nie przyszło ci do głowy żeby sprzedać to biedne auto i kupić jakiś gotowy dresowozik?