Zapraszamy do zapisywania się na Zlot Forda Probe, który odbędzie się w dn. 19-22 Czerwca w Sielpi Wielkiej. Szczegóły w dziale Rendez-vous. Uwaga - zapisy przyjmujemy do końca Kwietnia !
spikersy
spikersy
Pytanie - kto wie dokladnie jaki maja rozmiar oryginalne glosniki do I generacji - chodzi mi o te z tylu. Czy to jest 6x8 czy 6x9 - bo sie cholera w serwisowce nie mogiem doczytac, a te co mam aktualnie to o pomste do nieba wolaja - tak dopasowaniem, jak i jakoscia tego co sie z nich wydobywa...
PROBE 2,2 GT '91 /lekko dlubniety/
- wingerman
- Klubowicz
- Samochód: Probe 3.0L
No coz, ja nie pomoge w twojej kwesti.
Ale skoro zadany jest temat to skorzystam przy okazji i zadam pytano dotyczace przednich glosnikow do I gen. moze ma ktos jeden ktory mu zawadza, bo moj sie na mnie wypial i nie chce zagadac za zadne skarby swiata nawet za to ze mu obiecalem pieszczotliwe traktowanie. heh...
Ale skoro zadany jest temat to skorzystam przy okazji i zadam pytano dotyczace przednich glosnikow do I gen. moze ma ktos jeden ktory mu zawadza, bo moj sie na mnie wypial i nie chce zagadac za zadne skarby swiata nawet za to ze mu obiecalem pieszczotliwe traktowanie. heh...

Rowy dla rowerzystow.
I gen 90r. LX 3,0L V6
- DUKE
- Galeria: viewtopic.php?t=3451
- DUKE
- Galeria: viewtopic.php?t=3451
- domo
- Galeria: viewtopic.php?t=11027
po raz kolejny odświerzam stary temat, powoli się ze mnie archeolog robi 
z tego co podaliście w I-ce z tyłu wchodzą głośniki 5x7 (jakieś 12,5x17,5cm) bo nie znalazłem rozmiaru pasującego do wymienionych 11,5x16,5.
Jak jest w końcu ?

z tego co podaliście w I-ce z tyłu wchodzą głośniki 5x7 (jakieś 12,5x17,5cm) bo nie znalazłem rozmiaru pasującego do wymienionych 11,5x16,5.
Jak jest w końcu ?
Lecz nie skończyła się obława i nie śpią gończe psy
I giną ciągle wilki młode na całym Bożym świecie
Nie dajcie zedrzeć z siebie skór, brońcie się i wy
O, bracia wilcy brońcie się nim wszyscy wyginiecie
- guciek
- Galeria: viewtopic.php?t=9590
Tylko zanim pojdziesz do sklepu to sobie wez stary glosnik zeby zobaczyć czy dziurki sie z gadzają bo jego przykreca sie do metalowego uchwytu.
Mi padły głosniki i zeby dostac mniej wiecej takie same to i tak sporo sie naszukalem , chodzi o ramke glosnika.Wrescie kupiłem uniwesalna ramka z paroma dziurkami no i prawie złapało na 4 sruby .
Oczywiscie tak jak to było w orginale oprucz przykrecenia srubkami głosnik został tez do rami dodatkowo przyklejony i srubki zalane klejem.

Mi padły głosniki i zeby dostac mniej wiecej takie same to i tak sporo sie naszukalem , chodzi o ramke glosnika.Wrescie kupiłem uniwesalna ramka z paroma dziurkami no i prawie złapało na 4 sruby .
Oczywiscie tak jak to było w orginale oprucz przykrecenia srubkami głosnik został tez do rami dodatkowo przyklejony i srubki zalane klejem.

był Probe I 2,2 USA GL
on 17 manual klima gleba
jest chrysler stratus 2,5 v6 full opcja
on 17 manual klima gleba
jest chrysler stratus 2,5 v6 full opcja
- domo
- Galeria: viewtopic.php?t=11027
dziś się dobrałem do tych moich głośników i się okazało że ktoś tam wrzucił normalne okrągłe 210mm przymocowane troche dziwacznie na 2 śrubkach tylko 

Lecz nie skończyła się obława i nie śpią gończe psy