Autko piękne a co do obniżenia to gdy kupiłem swojego i amorki były padnięte to nie był wcale wyższy , a jeżdzic sie dało bez kłopotu

Aluski super , co tu dużo gadać piękne i tyle , tylko szkoda że taki mały wypas

co do klimy to nawet sie ciesze, bo moj stan zdrowia nie pozwala mi uzywac klimy...davidlive pisze:GT bez klimy???
Autko piękne a co do obniżenia to gdy kupiłem swojego i amorki były padnięte to nie był wcale wyższy , a jeżdzic sie dało bez kłopotu![]()
![]()
Aluski super , co tu dużo gadać piękne i tyle , tylko szkoda że taki mały wypas![]()
sorry korzystając z okazji mam pytanie czy nie wiesz że mamy taką funkcję do przeszukiwania wiedzy zgromadzonej na forum i mi sprawdzenie że funkcja ta nadal działa oraz upewnienie się na 100%że odpowiedź na twoje pytanie już padła wraz z odnalezieniem wątku w I generacji i przeczytaniem zajęło kilkanaście sekund więc po co śmiecić w galerii pytlara pozdrooXandr pisze:sorry korzystając z okazji mam pytanie...
dodatkowo bedzie jeszcze czarny dachDee Jay pisze:A czarne szybki są w planachładnie by wyglądał probek
ja mam felgi 7,5", ET 35 i opony szerokie 225:] patrzac z boku kola sa na rowono z nadkolami!! z tylu ranty mimo iz mam zklepane to opona jest juz wytarta do okola ze napisow nie ma:D:D:D a przod jest tak sztywny ze nie ugnie sie tak zeby opona doszla do nadkolaDrzymek pisze:U mnie by te sprężyny nie przeszły - za szeroka opona i za duża średnica samych kół.