Voodoo - nie wkurzają Cię te napisy z % na szybach?

Taaa, to jedź na pomiar i zobacz że fabryka się nie mieści w normachBogdan9999 pisze:Voodoo co mi tu z folią wylatujesz przecież była mowa tu o piecowym przyciemianiu a nie o foli a to jest co innego bo i cena jest inna. Za piecowe przyciemnienie 1 szyby płacisz tyle co za folią komplet szyb. A co sie w ogule do mnie tak czepneliście jak narazie nie mam przyciemnionych szybek więc mogą mi naskoczyć![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A filią w życiu nie okleję szyb .
tanich musisz mieć fachManów...Bogdan9999 pisze:Vo cena jest inna. Za piecowe przyciemnienie 1 szyby płacisz tyle co za folią komplet szyb. .
No to tak jak twierdzisz to co mamy wszyscy robić bez szyb jeździć ?? Albo przepisy są ... i nie realne do spełnienia. Z tego wynika że przepisy pisał jakiś mosiek może kucharz albo dentystaSqad pisze:
Taaa, to jedź na pomiar i zobacz że fabryka się nie mieści w normach
a u nas to niby inaczej?KarenGdynia pisze: A policji trzeba w takim wypadku odpowiednio zapłacić przy kontroli.
Hardcoreowe przyciemnieniedomownik pisze:a może takie coś:
http://img412.imageshack.us/my.php?image=szybylw7.jpg
teoretycznie w każdym porządnym studiu poligraficznym, zakładam że to nie jest folia transparentna a zwykła więc odpowiednio wielkoformatowa drukarka powinna styknąć - ale to tylko moje przypuszczeniaguciek pisze:gdzie to mozna nabyć