jednak nie obeszlo sie bez ofiar...

trzeba bedzie jednak kiedys zainwestowac w porzadna folie bo ta to sie nadaje do golfow i maluchow gdzie sa szyby proste jak stol

..nie jestem pewien czy to było do mnie , ale może jeszcze trochę dowalę do piecamika_vixen pisze:Ciekawe jaki masz ten certyfikat bo ja mam certyfikat INSTYTUTU CERAMIKI I SZKłA w Krakowie że dopuszcza się folie samochodowe i tu nazwa folii,do stosowania w Polsce,też mają numerki ale jak spotkasz fajnego policjanta to i tak ci dowali jak nie będzie zgodnie z przepisami.
Istnieje droga odwoławcza od tego typu decyzji, zawsze możesz nie przyjąć mandatu i wykazać swoją racje przed sądem, w tej przecież niejednoznacznej sytuacji, a czy będziesz potrafił to zrobić zależy juz tylko od Ciebie lub raczej Twojego prawnika. Tego typu wnioski, jak ten powyższy, to niestety smutne pokłosie niskiej świadomości prawnej naszych rodaków.Tomasz S pisze:Wniosek : Władzuchna gdy chce to może ... i nie ma mocnych .
Yaroo$ pisze:
Sprawa przyciemniania szyb również jest dosyć jasna i jeśli chodzi o samochody którymi się poruszacie/my to przednich nie można okleic niczym.
To u Ciebie też straszy ? bo u mnie w Łodzi też się zaczyna - mówią , że "skóry" wpadły w taki nałóg , że ganiają lekarzy po kolejną dawkę pawulonuDuracell pisze:" pozdrowienia z Wołomina " wysyłam wszystkim i napewno nie dlatego żeby kogoś straszyć , tylko po to żeby zmienić wizerunek tego "miasta" .. ot i cała tajemnica
Wielkie dzięki za uznanie i również ślę pozdrowienia z miejscowości leżącej niedaleko Pruszkowaduracell pisze:Co do pozdrowień do Voodoo . Voodoo to naprawdę bardzo inteligentny facet i bardzo go cenie . Natomiast wydaje mi sie, że on nie potrzebuje adwokata i gdyby go to uraziło napewno sam by sie wypowiedział.
To kolejny martwy przepis . Taki co to nikomu do niczego nie służy .Drugie ciekawe, jedynie folie antywlamaniowe sa dopuszczone do oklejenia szyb bocznych przednich z zastrzezeniem ze folia konczy sie 1,5 cm od krawedzi szyby, albo inaczej nie nachodzi na uszczelké. Co umozliwia dostanie sie Strazakom do ofiary wypadku , którzy to wlasnie przez przedniá boczná dostajá sie do srodka , a nie przedniá czolowá która wlasnie folie ma w sobie juz fabrycznie.
Dzięki za choć tyle !duracell pisze:
Tomaszu S![]()
co do firm od fotochromów ...... zapytaj googli( i tak jest tylko jedna firma która to robi
)
Oczywiście, że pamiętam żeby dzielić się zdobytymi informacjami , ale wiesz ....... jak zacząłem dzielić się zdobytymi informacjami to ........ takiej ... jak tu dawno nie dostałem![]()
No dobra , powiem Ci - tylko żeby nikt więcej sie nie dowiedział !!
całość 1800 , przód 780
chodzi mi po głowie ten fotochrom ........oj chodzi .
znów nabiłem posta .. obrzydlistwo
Pozdro ze słonecznego Wołomina
OT ( misterrr.... Ozehauski- senkju
)
Ale za co mieliby oddać? Policja zgodnie z prawem zatrzymuje dowód, Ty masz prawnie przewidziany sposób jego odzyskania. Więc o co miałaby być wniesiona sprawa?MYK pisze:Jesli bedziesz chcial sprawe ciágnác z powódctwa cywilnego , to dobrze wiemy jak dlugo sie takie sprawy ciágná i co smieszne , to Ty bedziesz pokrywal wszystkie koszta zwiázane ze sprawá jako strona wnoszáca i oddane Ci zostaná te pieniádze dopiero po zakonczeniu sprawy z orzeczeniem na Twojá korzysc. Moze to trwac bardzo dlugo.
ano o to , ze Duracell ma certyfikaty na folié za której zalozenie Ktos sporo zaplacil i aby skarzác sie pózniej np z tá Firma móc odzyskac pieniázki. To taki powódRobert pisze:Ale za co mieliby oddać? Policja zgodnie z prawem zatrzymuje dowód, Ty masz prawnie przewidziany sposób jego odzyskania. Więc o co miałaby być wniesiona sprawa?MYK pisze:Jesli bedziesz chcial sprawe ciágnác z powódctwa cywilnego , to dobrze wiemy jak dlugo sie takie sprawy ciágná i co smieszne , to Ty bedziesz pokrywal wszystkie koszta zwiázane ze sprawá jako strona wnoszáca i oddane Ci zostaná te pieniádze dopiero po zakonczeniu sprawy z orzeczeniem na Twojá korzysc. Moze to trwac bardzo dlugo.