Siemano

Chooopaaaki jesteście suuuuuupeeeeer i w ogóle sami wiecie

ale jesteśmy nadal w punkcie wyjścia lelum polelum

Jak pisze Roswell;
Probe to nie syrena tu ma być komfort a nie wszystko ręcznie
I o to chodzi
i jak pisze Squad;
Przecież w euro halogenami można mrugnąć, co za problem
Żaden problem tylko trza je mieć

Ja tam docelowo dzienne wrzucę,a chcę żeby było tak jak ,od początku tu opisuje,bo podoba mi sie to i o wiele lepiej wygląda niż mrugnięcie halotronami

i jak już wczesniej napisałem już mi tak działają (po zmostkowaniu pinów) tylko brak czasowego zawieszenia i muszę przytrzymać np na 3-5sekund wajchę,żeby świeciły na pełnym otwarciu lamp.Wiec jest tylko jeden problem,żeby to w pełni zautomatyzować

Więc proszę kogos kto zna się dobrze na elektryce/elektronice,żeby podpowiedział jak to zrobić i miód malina

Przekaźniki ,od USA (w wersjach usa jest ta opcja) przekładałem i tak samo jest jak w euro-wyżej w poście podałem symbole ich.Podejrzewam jakąś pierdołe w instalacji elektr.Ale w sumie mam juz pewien pomysł hmm..jak wypali to dopiszę co i jak

Pozdroo
Ahaaa Biker pisze ;
moze mógłbys bardziej wytlumaczyc jak to zrobic zeby to działalo
No nie wiem jak jeszcze mógłbym ci lepiej zoobrazować - opisałem wyżej wszystko w poście co i jak - robisz mostek pomiędzy dwoma pezekaźnikami/ich pinami (docelowo ładnie w odpowiednie kabelki można sie wlutować lub szybkozłączką sie wpiąć) pod maską i masz tak jak ja w tej chwili (dobrze pomiędzy mostek bezpiecznik wrzucić w razie W)
Pzdr.