Zolak pisze:Swego czasu bylo takie probe na allegro za ok 3000zł a watpie zeby sawmaster pojechal i bez targowania sie go kupił jesli to ten: D
właśnie te ogłoszenie w otto moto na które weszło teoretycznie 3500 osób

kupiłem te autko za 2300+ 200zł laweta no i sprzedam fajne radio kenwooda cd za około 170zł, same oponki 225/55/15 były kupowane za 800zł 1,5 roku temu, środek jak nówka !!, chodniczki wypas, jakieś bajerancjkie, przeźroczyste, bagażnik nawet nie miał najmniejszego paproszka, 0 rdzy, zrobie fotki jutro
napewno, maska była malowana i zderzak przedni dostał w Polsce strzała lewego błotnika i reflektor wystaje lekko i szparki nie te co z prawej strony.
Oto dane techniczne 1995roku z Belgii sprowadzony do Polski z przebiegiem 200tys km. Silnik 2.0 16v. Dla mnie starczy troszkę poszaleć, a 2.5 nie chciałem bo podobno awaryjny, pełno zepsutych na allegro. Autko ma klimę, lecz jakoś wyparowała, gdy pół roku stała nie odpalana. ubezpieczony lecz w kiepskiej firmie compensa, przegląd jest do grudnia i dowodzik nie zabrany

Już kupiłem drzwiczki, poduche kierowcy, amorek bo blaszki mocujące wygięte, Przyjdzie w poniedziałek szybka z śrubą łącząca sanki z piastą bo się tak wygieła że musiałem
kontówką odciąć, Sanki sprawdzałem są proste przy mocowaniach w podwoziu tylko wyprostowac te wejścia sanek od koła bo lekko pozginało, nie wiem czy alufelga oberwała lecz wydaje się prosta, jedynie śruby lekko pozginane od piasty do alusa.
Błotnik może dorwe za 200zł +przesyłka. Ale koleś który wycina to strasznie opieszale się rusza. Może macie jakieś namiary na jakiś inny? Popytajcie kolegów może mają wraki probe z błotnikami tylnymi(lewy).
Wiele osób oddaje na złom :/
Pozatym lewgo przodu i tego boku to nie miał nigdy więcej wypadku nigdzie. Silniczek chodzi cichutko i stabilnie, aż prosi się o wciśnięcie gazu