Hak holowniczy do II-gen.?
Hak holowniczy do II-gen.?
Kto wie gdzie można założyć hak do 2gen? taki który po zdjęciu końcówki jest zupełnie niewidoczny, w Kaliszu, w dwóch zakładach twierdzą że nie ma haków do probiaków i że się nie podejmą żadnych przeróbek. Kto zakładał lub wie jak założyć lub od czego pasuje???

PROBE 2.5 V6 - Jeszcze do Ciebie wrócę. (Jak mówie tak robie, sprawdż:) Już niedługo moje nowe cacuszko na zdieciach:)
gg- 3006867

gg- 3006867
- Robert
- Samochód: Probe GT2.0'89; ForTwo 0.6turbo; HRV 1.6
- Galeria: viewtopic.php?t=6900
- Kontakt:
Greyg z .net oferował haki do dwójek:
  http://ford-probe.net/forum/topics2/hak ... vt1704.htm
(wszystkie posty w wątku podpisane Bienias są autorstwa Greyga - tak dla zmyłki).
Ale... Jak to jest z Greyg'iem
 Jak to jest z Greyg'iem 

http://ford-probe.net/forum/topics2/hak ... vt1704.htm(wszystkie posty w wątku podpisane Bienias są autorstwa Greyga - tak dla zmyłki).
Ale...
 Jak to jest z Greyg'iem
 Jak to jest z Greyg'iem 
Poświęć niecałe 2 minuty na naukę korzystania z forum:  Lekcja 1 (bardzo krótka) i
 Lekcja 1 (bardzo krótka) i  Lekcja 2 (krótka)
 Lekcja 2 (krótka)

'89 2.0 Turbo downgrade
'89 2.0 Turbo downgrade

Lekcja 1 (bardzo krótka) i
 Lekcja 1 (bardzo krótka) i  Lekcja 2 (krótka)
 Lekcja 2 (krótka) 

'89 2.0 Turbo downgrade
'89 2.0 Turbo downgrade- SoTonkA
- Galeria: viewtopic.php?t=5770
- Kontakt:
Dzięki za odpowiedż , ale nie jest to jeszcze takie rozwiazanie jak bym chciał jeżdziłem ostatnio bmw w którym gniazdo chowa sie pod zderzak a mocowanie haka jest totalnie niewidoczne -sam hak ma kształt haczyka wędkarskiego i mocuje sie głęboko gdzieś na wysokości górnej części zderzaka od tyłu. Jak go zdemontujesz i nie wejdziesz pod autko to nikt nie będzie wiedział że go masz.  . Taki właśnie hak kupię od reki , ale jak się nie da to chętnie wezmę jakikolwiek bo jest mi nie zbędny:)
. Taki właśnie hak kupię od reki , ale jak się nie da to chętnie wezmę jakikolwiek bo jest mi nie zbędny:)

. Taki właśnie hak kupię od reki , ale jak się nie da to chętnie wezmę jakikolwiek bo jest mi nie zbędny:)
. Taki właśnie hak kupię od reki , ale jak się nie da to chętnie wezmę jakikolwiek bo jest mi nie zbędny:)PROBE 2.5 V6 - Jeszcze do Ciebie wrócę. (Jak mówie tak robie, sprawdż:) Już niedługo moje nowe cacuszko na zdieciach:)
gg- 3006867

gg- 3006867
- pytlar
- Galeria: viewtopic.php?t=8824
jak ja nienawidze widoku sportowych samochodow z hakiem...  ale jeszcze lepsze sa takie po "tiuningu" co ciagna przyczepke wielkosci samochodu  napakowana zlomem
  ale jeszcze lepsze sa takie po "tiuningu" co ciagna przyczepke wielkosci samochodu  napakowana zlomem  ostatnio widzialem takiego kadeta co mial zamiast tlumika 2 rynny, caly w naklejkach i spojlerkach i ledwie jechal z taka wielka przyczepka...:] a tlumikiem szorowal po ziemi
  ostatnio widzialem takiego kadeta co mial zamiast tlumika 2 rynny, caly w naklejkach i spojlerkach i ledwie jechal z taka wielka przyczepka...:] a tlumikiem szorowal po ziemi 

ale jeszcze lepsze sa takie po "tiuningu" co ciagna przyczepke wielkosci samochodu  napakowana zlomem
  ale jeszcze lepsze sa takie po "tiuningu" co ciagna przyczepke wielkosci samochodu  napakowana zlomem  ostatnio widzialem takiego kadeta co mial zamiast tlumika 2 rynny, caly w naklejkach i spojlerkach i ledwie jechal z taka wielka przyczepka...:] a tlumikiem szorowal po ziemi
  ostatnio widzialem takiego kadeta co mial zamiast tlumika 2 rynny, caly w naklejkach i spojlerkach i ledwie jechal z taka wielka przyczepka...:] a tlumikiem szorowal po ziemi 
- SoTonkA
- Galeria: viewtopic.php?t=5770
- Kontakt:
- pytlar
- Galeria: viewtopic.php?t=8824
Jak narazie nie musze ciągać przyczep ze złomem, a sportowe autko z fajniutką motoróweczką  hmmm - na mój gust to fajniutki zestawik. Chciałbym tylko zachować jedną zasadę nie ma łodzi przy aucie - całkowicie nie widać że autko ma hak!!! Kto wie gdzie taki założyć kto???

PROBE 2.5 V6 - Jeszcze do Ciebie wrócę. (Jak mówie tak robie, sprawdż:) Już niedługo moje nowe cacuszko na zdieciach:)
gg- 3006867

gg- 3006867
- KASZCZU
- Galeria: viewtopic.php?t=12249
Re: Hak holowniczy do II-gen.?
Jaki model, jeśli nie ma dedykowanych do probe (a raczej nie ma na pewno) to z której mazdy 626 mam szukać? Szukam haka, który jest rozkładany i w całości schowa się pod zderzakiem (najlepiej bez jego cięcia)

- Maciucha
- Samochód: I GT
- Galeria: viewtopic.php?t=7836
- Kontakt:
Szukaj od mazdy 626 model GE . Choć do końca nie jestem pewien, czy będą idealnie pasować.
 Tutaj masz haki BOSALa. Kula haka niestety przykręcana.
 Tutaj masz haki BOSALa. Kula haka niestety przykręcana.  PDF z rysunkiem.
 PDF z rysunkiem.
 Tutaj Steinhof'a,
 Tutaj Steinhof'a,  Obrazek. Też przykręcana kula.
 Obrazek. Też przykręcana kula.

Tutaj masz haki BOSALa. Kula haka niestety przykręcana.
 Tutaj masz haki BOSALa. Kula haka niestety przykręcana.  PDF z rysunkiem.
 PDF z rysunkiem. Tutaj Steinhof'a,
 Tutaj Steinhof'a,  Obrazek. Też przykręcana kula.
 Obrazek. Też przykręcana kula.- Scyzor
- Samochód: 2.0'95 ; Jag X-Type 2,5'02
Odświeżam kotleta ale może ktoś jeszcze będzie zainteresowany...
Dzisiaj kończą instalację haka w Danki dwójce 

Bez praktycznie żadnych przeróbek (od dołu zderzaka wycięty mały prostokąt niewidoczny bez położenia się pod auto) pasuje ten oto hak:
http://holownicze.com/626/540-hak-wiazk ... 1997r.html
Mi dokładnie zakładają nieco droższego Steinhoffa ale ten też podchodzi.
Oczywiście będzie wbity w dowód

Dzisiaj kończą instalację haka w Danki dwójce

Bez praktycznie żadnych przeróbek (od dołu zderzaka wycięty mały prostokąt niewidoczny bez położenia się pod auto) pasuje ten oto hak:
http://holownicze.com/626/540-hak-wiazk ... 1997r.html
Mi dokładnie zakładają nieco droższego Steinhoffa ale ten też podchodzi.
Oczywiście będzie wbity w dowód

automat USA '90
automat USA '90