Zapraszamy do zapisywania się na Zlot Forda Probe, który odbędzie się w dn. 19-22 Czerwca w Sielpi Wielkiej. Szczegóły w dziale Rendez-vous. Uwaga - zapisy przyjmujemy do końca Kwietnia !
Witam.
W poniedziałek mój probasek idzie do blacharza. Nie mogę dostać tylnych oryginalnych lamp kumbinuje z lampami innych marek samochodów.
Może ktoś się orientuje czy lampy z eclipse 95-99r będą pasowały do proba??
To wszystko kwestia gustu, musisz ocenić sam czy Tobie się podobają, bo jak wiadomo o gustach się nie dyskutuje
Mnie na przykład bardzo się podobają światła tylne od Integry, zdjęcie jest kilka postów wyżej.
Oczywiście przeróbki blacharskie wchodzą w grę. Chodzi mi głównie o szerokość - żeby niebyły za szerokie. W ostateczności zamontuje je bez środkowej blendy.
W całości będzie wyglądało to tak:
Raczej konkretnej odpowiedzi tu nie dostaniesz bo nikt się tu prawie nie bawi w takie przeróbki. Napisz po prostu do gościa by podał konkretne wymiary i będziesz wiedział bez kupowanie w ciemno
Ford Probe 2,5 V6 93 ubezpieczony przez mafię. Stuknij mnie to my stukniemy ciebie
Lisiu pisze:tylko koniecznie z ciemnym wkładem a nie tradycyjne lexy
Niestety nie spotkałem się z takimi.
Oj na fotki będziecie musieli troszeczkę poczekać - aktualnie pracuję w Danii i jestem w Polsce na wakacjach. Przyjeżdzam dopiero w październiku - wtedy odbiore mojego ukochanego probka. W planach jest jeszcze lambo door i wiele innych malusienkich przeróbek.
ja mam takiego Probka ( 97-98) i nie ukrywam, że byłoby nieźle gdyby kierunki w nich nie były żółte a czerwone. A te z Integry są na prawde niezłe, aczkolwiek jak pisałem wszystko rzecz gustu i własnych upodobań.
a mi się podobają lampy z 3 rzędami białych paseczków do świateł wstecznych. Ja takie mam i na żadne inne bym ie zamienił. Sa boskie, jak cały mój probasek. Chyba się zakochałem
2,5 V6 Generation two. 93r. Czarna perełka
Piliście, to kto u was prowadzi samochód?? cruise control. hahahah
MISIEK: "żałuję tego, że tak Cię usunąłem.."
Czas wymienić u mnie światełka no i zastanawiam się czy warto je kupić. Dziwią mnie te oprawki na pozycyjne i to że gość pisze że nie uwzględnia reklamacji bo probki mają dziwne przeróbki
Ford Probe 2,5 V6 93 ubezpieczony przez mafię. Stuknij mnie to my stukniemy ciebie