23 nowe fotki..
Nic tylko oglądać

Już niedługo kolejne

Pozdroo

Mam do Ciebie pytanko SoTonkA : Przednie halogeny z zderzaka, gdzie je kupiłeś? za ile? I od jakiego autka one są? Czy są jeszcze dostępne?SoTonkA pisze:Tak wygląda mój Probasek(sierpień 2005)
Hmmm mcasa z tego co ja się kapnąłem to SoTonkA jest kobietą.mcasa pisze:gdzie je kupiłeś?
Dokładnie Afrael, dokładnie.. dzięki za "obronę".. już tyle osób bierze mnie na forum za faceta że powoli przestaję na to zwracać uwagę...Afrael pisze: Hmmm mcasa z tego co ja się kapnąłem to SoTonkA jest kobietą.
I`m sorry. Wielkie szczere PRZEPRASZAM za insynuwanie zmiany Twojej płci. Zauważyłem swój błąd i jeszcze raz Ciebie SoTonkA przepraszamSoTonkA pisze:Dokładnie Afrael, dokładnie.. dzięki za "obronę".. już tyle osób bierze mnie na forum za faceta że powoli przestaję na to zwracać uwagę...Afrael pisze: Hmmm mcasa z tego co ja się kapnąłem to SoTonkA jest kobietą.
Jestem 100% kobietą.. potrafię godzinami gadać o ciuchach i kosmetykach.. (i o Porbasie też)..
Pozdroo
No właśnie gadaćSoTonkA pisze:[ potrafię godzinami gadać o ciuchach i kosmetykach.. (i o Porbasie też)..
Pozdroo