KALII pisze:Ja dodam od siebie drzymek nabijałeś się z moich zegarów a twoje widziałem live i to taka sama China.Hmmm

A podpiołeś już wszystkie?
Shift light to na ćwiartkę czy jak?
Nie upadłem na głowę żeby kupować Greddy za 1000zł jeden zegar, a nie chciałem mieć takich jak mają wszyscy (auto gauge seria smoke), stąd wybór padł na import z USA. Poza tym, to Ty się ze mnie śmiałeś, a ja tylko skontrowałem (chyba celnie, bo do dziś mi to pamiętasz

). Zegary i shift są podpięte (czekam tylko na adapter na filtr oleju zeby podpiąć czujniki temp oleju i ciśn oleju - ma przyjść w połowie tygodnia). kalli na ćwiartkę nie mam zamiaru startować, choć jak się trafia jakiś wyścig spod świateł to nieraz się skuszę, a shift po to żeby nie przekręcać silnika (bo błyskawicznie się wkręca), lub jak auto traci przyczepność, to odjąć trochę gazu.
Miałem taki plan i chciałem go zrealizować. Jak widać wzbudza wiele kontrowersji. Ja lubię takie rzeczy i klimaty tuningowe bardziej niż np. wybajerzone radia i subwoofery (do nikogo tu nie piję). Całymi dniami potrafię oglądać kosmiczne Supry z USA mające ponad 700koni i pełno bajerów. Dlaczego więc z Probka nie mogę zrobić sobie takiej mini-supry?
Dodam że to nie koniec moich (i Probka) tuningowych przygód. Przez zimę idzie na ruszt... A zresztą co Wam będę mówić, sami zobaczycie...

Możecie być jednak pewni, że świecących wentyli i niebieskiego podwozia nie uświadczycie

BEAUTY...POWER...SOUL...