Zapraszamy do zapisywania się na Zlot Forda Probe, który odbędzie się w dn. 19-22 Czerwca w Sielpi Wielkiej. Szczegóły w dziale Rendez-vous. Uwaga - zapisy przyjmujemy do końca Kwietnia !
Czy ma ktoś informację jak prawidłowo skalibrować vris boxa?? Bo w wyniku podłączenia pod aparat zapłonowy rozregulowałem go całkowicie i teraz po podłączeniu bo halotron nie działa poprawnie a właściwie nie działa wcale .... Mbmaster mówił, ze da się go jakoś z powrotem wysterować podłączając pod miernik. ALE jak??
Odswieze troche watek. Czy ruszylo sie cos w sprawie vrisboxow i czy bedziemozna liczyc na nowa partie, bo moje zakonczyly juz zywot calkowicie i mysle ze bylo by jeszcze pare chetnych osob na nie
...w niebie mnie nie chcą, a w piekle boją się, że nim zawładnę ...
Czarne 2.5V6 USA 92r
Shaow sprawdź czy solenoidy są sprawne. U mnie kiedyś jeden wysiadł - wymiana pomogła. Mam przy okazji vris boxa, żeby zestroić vrisy na tryb KLZE i wygląda na to, że wszystko chodzi okej.
Odepnij czujnik położenia przepustnicy (TPS) i przygazuj solidnie - jak któryś się nie otworzy to do wymiany.
Po odpieciu tps oba wrisy otwieraja sie jak powiny, gdy go podlacze z powrotem pierwszy otwiera sie odrazu a drugi wogole, stad moja chec zakupu vrisboxa
...w niebie mnie nie chcą, a w piekle boją się, że nim zawładnę ...
Czarne 2.5V6 USA 92r
Hej ho mam jeden sterownik gotowy wiec kto pierwszy ten lepszy. Prosze pisac na PW. Swoja droga nastepna partia jaka powstanie bedzie doskonalsza i zapewne mniejsza bo zbudowana zostanie na microprocesorze wiec warto poczekac jeszcze miesiac, dwa.
2,5 V6 Generation two. 93r. Czarna perełka
Piliście, to kto u was prowadzi samochód?? cruise control. hahahah
MISIEK: "żałuję tego, że tak Cię usunąłem.."