Natknął się może ktoś kiedyś może na model takiego typu (tylko Probe oczywiście)

Kurde, to by dopiero było coś.yEC pisze:Witam. Natknął się może ktoś kiedyś może na model takiego typu (tylko Probe oczywiście)![]()
http://www.motofanshop.com/ford-sierra- ... -1311.html
Nie!Dee Jay pisze:A II gen do montażu można gdzieś kupić?
Jakby dorwać takie modele z linka yEC'a i wstawić tam zdalne sterowanie,Cynki pisze:może jakiś zlot plastików potem zrobicie?![]()
![]()
![]()
myślisz, że jest tyle na je-baju aby dla wszystkich starczyłoKASZCZU pisze:Proponuje nową klubową akcję podobną do tej z dolotamiKtoś mógłby zebrać zamówienia i większą paką sprowadzic modele do PL. jak coś ja się pisze na 1 szt.
front wygląda tak: w zeszłym tygodniu od rana do wieczora walczyłem w garażu żeby jakoś wypaść na wyścigach w skorzeciniedomownik pisze:jak tam front robót tuningowych
Na wyścigach lepiej nie wypadaj i staraj się trzymać pomiędzy wyznaczonymi liniamiLisiu pisze:front wygląda tak: w zeszłym tygodniu od rana do wieczora walczyłem w garażu żeby jakoś wypaść na wyścigach w skorzeciniedomownik pisze:jak tam front robót tuningowych![]()
A w tym tygodniu od 6 do 18 w pracy.... więc jak przychodzi weekend to mam ochotę tylko spać...
Więc prace jak na razie utknęły na początku
OLEY'ku ty piszeszze czaschlonna a ja raczej martwie sie, ze szkoda ze tak szybko idzieKurde, piękna sprawa. Czasochłonne, ale warto.