Zapraszamy do zapisywania się na Zlot Forda Probe, który odbędzie się w dn. 19-22 Czerwca w Sielpi Wielkiej. Szczegóły w dziale Rendez-vous. Uwaga - zapisy przyjmujemy do końca Kwietnia !
zarobiłem już na 2 probki, narzędzia do naprawy polerkę garaż a na razie do maja mam szkołę a dopiero później do roboty( teraz trzeba się uczyć i na studia)to chociaż na małego probka niech dorzuci hehe
banofilia- zboczenie występujące u modów i adminów, objawiające się odczuwaniem rozkoszy podczas wyrzucania użytkowników lub ich postów
No właśnie o takim modelu mówiłem przy okazji spotkania w Wadowicach i zastanawiałem się czemu taki drogi. Ale spokojnie - poszukajcie - gdzieś znalazłem taki sam za 20 $. Oczywiście jeśli zdecydujecie się na drogę morską to trzeba doliczyć koszt wynajęcia kontenera
"Potrzeba dwóch lat, aby nauczyć się mówić; pięćdziesięciu, aby nauczyć się milczeć." (Ernest Hemingway)
Lisiu, zrób ją w kolorze, nie rób wiochy.
Jakoś nie wierzę, że była innego koloru niż lakier.
No chyba, że akcentowała czarny kolor innych elementów.
W co jakoś wątpię.
Panie władzo ma pan rację niestety zdarzyło mi się przekroczyć prędkość, zdaje sobie sprawę z tego że było to bardzo nieodpowiedzialne, że naraziłem innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo ale... jechałem szybko gdyż lubię zapierda...
Lisiu pisze:Powiedzcie mi czy rocznik 89' miał spoiler na klapie w kolorze czarnym?
Bo w instrukcji pisze ze bez względu na kolor karoserii lotka była czarna
Prawda - Oley nie rób wiochy - przecież Twoja też nie jest w kolorze karoserii, tylko czarna.
wingerman pisze:Widze ze wziales sobie do serca realizm i nawet przytarles wydech o jakis kraweznik
No pewno, na oponie robię bąbel od krawężnika i przytartą felgę
A że na żywo rocznik 89' widziałem tylko Roberta to musze modelik poobijać z kazdej możliwej strony i koniecznie mocno pobrudzić aby oddać realizm
A tak serio to farba na wydechu już poprawiona
EX:Probe 2.2 GT red perla
EX: Firebird 3.1 white
EX: W140 Coupe 6.0 black/red perla
Jest: Trans AM 5.0 black w trakcie odbudowy...
18.50 1st class international air insured or 24.50 priority air insured.
koszta wysyłki srebrnego do kraju
co daje prawie równe 200zł przy wysyłce pocztą lotniczą
Lecz nie skończyła się obława i nie śpią gończe psy
I giną ciągle wilki młode na całym Bożym świecie Nie dajcie zedrzeć z siebie skór, brońcie się i wy
O, bracia wilcy brońcie się nim wszyscy wyginiecie
Tak więc potrzebuję kogoś jeszcze, jedną lub dwie osoby i ściągamy.. Koszt wysyłki - 70zł nie jest kosmiczny.
Ja mówię na prawdę serio.
Ja biorę tego srebrnego..