Ale co do mocy to trochę fantazja cie poniosła sam sie po hamowni przekonasz

Możnaby było obniżyć lotkę tylko że wtedy będzie zasłaniaćyEC pisze:Moim zdaniem ładne autko.
A co do Lotki to bym ją zostawił, tylko "lekko" opuścił w dół żeby była zaraz na klapą i przemalował na inny kolor bo ten do niczego moim zdaniem nie pasuje w tym aucie. Może moje wrażenia się zmienią jak dasz większe zdjęcia.
Jakie podzespoły użyte są w zabudowie car-audio![]()
P.S. Kupiłeś takiego czy sam modyfikowałeś
Może gwint??CAT MEN pisze:No tu masz zdecydowanie rację ale mam zamiar go w najbliższym czasie trochę podnieść-straci lansik ale będzie się lepiej jeździło.A zimę przeczeka i troszkę jeszcze w nim pomajstruję(konserwacja,iwymiana czego trzeba itp.)Ale jak to już jest COŚ ZA COŚ
Może pomyśle o dodaniu parę kucyków może turbinka
To prawda rozważam różne możliwości z tą lotką i najbardziej sensownie będzie ją zmienić na inną (może macie jakieś fotki fajnej) Myślałem o takich jak miały 3000GT coś na podobę.A kwestia obniżenia to progi do ziemi mają ok 8cm a ile jest niższa od fabryki to nie wiem.A piwka na tej locie to trochę wejdzieDee Jay pisze:Jak już ta półka na piwo ma pozostać to niech będzie czarna lub po prostu aluminiowa. Malowanie takiej lotki w kolor nadwozia jest kiepskim pomysłem i kiepsko to wygląda na autach.
Co do podwyższania auta to o ile jest opuszczony od serii???
Bardzo fajnie napisane.S_H_A_D_O_W pisze: lotka nie w moim stylu, jakos zle mi sie kojarzy,