Ale co jest w ogóle fajnego w diodzie na wydech? Jakie ma ona spełniać zadanie?

Pzdr.

Lekcja 1 (bardzo krótka) i
 Lekcja 1 (bardzo krótka) i  Lekcja 2 (krótka)
 Lekcja 2 (krótka) 

'89 2.0 Turbo downgrade
'89 2.0 Turbo downgrade czy cos takiego. Fajnie to wygląda, ale jak mam mi rozwalić samochód, to ja dziękuję. Wystarczy mi płomień z zapalniczki. Tańszy, bo 2zł i w miare bezpieczny;];] hehe
 czy cos takiego. Fajnie to wygląda, ale jak mam mi rozwalić samochód, to ja dziękuję. Wystarczy mi płomień z zapalniczki. Tańszy, bo 2zł i w miare bezpieczny;];] hehe 
  fałki .
  fałki . 
   hehe
 hehe 
  i strzał.
 i strzał. szpachla szpachla.
 szpachla szpachla.  czy moze nie dojedziesz bo silniczek stuka i duzo pali ?
 czy moze nie dojedziesz bo silniczek stuka i duzo pali ? 

rozsmieszyl Cie filmik z prawdziwym ogniem z wydechu, nie podpalanym przy koncowce
 rozsmieszyl Cie filmik z prawdziwym ogniem z wydechu, nie podpalanym przy koncowce 

to co napisałeś na 1 stronie topiku nie zgadza sie z z obecną wypowiedzią proszę zastanów się najpierw co napisałeś wcześnie i później sie nie wycofujjarsonik pisze:uważacie, że diodowa nadkładka na wydech nie jest fajna?? Mi ogólnie się podoba, nawet bardzo. Chciałbym mieć coś takiego tylko na razie muszę $$$ trzymać,

gościu po prostu nie umie się przyznać do błędu i w jakiś dziwny sposób się wykręca nie ma sensu robić zamieszania na forum
 gościu po prostu nie umie się przyznać do błędu i w jakiś dziwny sposób się wykręca nie ma sensu robić zamieszania na forum  

Lubię jak turbo świszczy, a BOV syczy... zresztą każdy fan modyfikowania samochodów pod kątem mocy doskonale mnie powinien zrozumieć
 Lubię jak turbo świszczy, a BOV syczy... zresztą każdy fan modyfikowania samochodów pod kątem mocy doskonale mnie powinien zrozumieć 
 Tak samo jak założenie gwizdka na wydech, żeby symulować turbo. Można zrobić to inaczej - założyć prawdziwe turbo...
 Tak samo jak założenie gwizdka na wydech, żeby symulować turbo. Można zrobić to inaczej - założyć prawdziwe turbo...