Zapraszamy do zapisywania się na Zlot Forda Probe, który odbędzie się w dn. 19-22 Czerwca w Sielpi Wielkiej. Szczegóły w dziale Rendez-vous. Uwaga - zapisy przyjmujemy do końca Kwietnia !
fakt faktem samochod byl brudny , ale tak zwlekalem z fotkami, ze glupio mi bylo jeszce sie troche wstrzymac, też nie oddaje on calego uroku. Ale zgadzam sie, ze kilka poprawek py sie przydalo noi polerka blyszczal by jak .. ;p
Probek - fajny wozik
niestety, ale był (od niedawna nie ma) PROBASEK 2.0 16V 1997r., prawie pełna opcja bord metallic
oto chodzi, tzn z czasem jesli nie bedzie chetnych to wysztkie usterki bede naprawial, a wiecie jacy ludzie sa: za ladnie blyszczy, nie ma rysy (malowany?), za czysty, niech kazdy widzi co jest czarne na bialym albo, ze "czarne jest biale, a biale jeste czarne" , ja nie lubie wydziwiania, sam troche przejechalem pasta polerska troche szyberdachu dla efektu noi efekt byl super ale tak jak powiedzialem ...
Probek - fajny wozik
niestety, ale był (od niedawna nie ma) PROBASEK 2.0 16V 1997r., prawie pełna opcja bord metallic
No tam gdzie sa rysy to nie pomoze ale zeby sie blyszczal to tylko polerka.Dee Jay musialbys widziec jak moj lakier wygladal a co teraz z niego zrobilem Ale to trzeba mase czasu poswiecic.Ja nad lakierem siedzialem tydzien.
no niestety ja tez mam na klapie bagaznika dwie male rysy male ale glebokie W moim przypadku jak polerka dlugo sie nie utrzyma i lakier znow mi zajdzie matem to na wiosne nowy bedzie.