26.03.08
No i nadchodzi ciepełko, troszkę zaczynam przerabiać conieco
na pierwszy ogień poszedł wydech, wymieniłem sondy, świece klocki czyli to co sie powinno wymienic co jakiś czas, wywaliłem katalizator, był całkowicie zapchany wstawiłem strumienice. No i autko troszkę na dźwięku zyskało. Czekam teraz na układ dolotowy z filtrem stożkowym od kocurQ'a:) autko zewnętrznie sie nie zmieniło, załozone zimówki i stalówki. Jutro wezme się za wywalenie tej naklejki ala oświęcim. Oto filmiki:
30.03.2008
No i dziś przyszła pora małą sesyjkę mojego autka:) Zderzak tył troszkę podniosłem bo miałem opadnięty przez urwane uchwyty. Troszkę lepiej wygląda ale będę jeszcze nad tym pracował:) Naklejka już znikła, pozostaje jeszcze lotka ale sie zastanawiam nad nią:) Mam nadzieje ze sie podoba, a jak nie to też dobrze:) Ważne że mi sie podoba:P
oto fotki:)

No i kolejna sesyjka. Autko już na felgach, całkowicie odnowiłem niestety na fotkach nie ma efektu brokatu. Szkoda że to tylko 16"

A tutaj zdjęcie środeczka:)

11.07.2008:)
No i zakupiłem pare części do autka:) progi sportowe, nie byłem przekonany co do nich, ale pojechałem osobiście i naprawdę są dobrze wykonane, do tego sprężynki -35mm no i komputerek do autka:) Asus R600:)
Oto fotki:)

25.10.2008r.
No i nadszedł czas kiedy autko zmieniło troszeczkę swój image:)
Oto lista modów, czy też nie modów które wykonałem od zakupu tegoż autka:
-- Przedewszystkim nowa jednostka napędowa, bo jak pewnie wiecie albo nie poprzedni silniczek odmówił posłuszeństwa;/ tu podziękowania dla Nataniahu,
-- nowe sondy lambda NGK
--Przewody zapłonowe Bosh
--świece NGK
--Układ dolotowy ze stożkiem dzięki KocurQ'wi:) Dziekuje:)
--strumienica zamiast kata
--tłumik koncowy ala mugen
--spręzyny -35 jamex
-- Progi
--brak listw
--brak antenki, zaspawana na gładko
--odnowienie felg
--malowanie w dwa kolorki
--głośniki sony w drżwiach, tył seria
--zdjęta lotka ala f&f zastapiona spoilerem ori
--nowe lampy dalekosiężne
-- nowe klocki hamulcowe
--nowe tarcze hamulcowe
W planach mam jeszcze:
--Ciemne szybki
--troszeczke pogrzebac w silniku
--wydech na dwie strony nierdzewka
-- lampy in black
-- kolektory wydechowe
-- skóra
--większe felgi
-- wizyte na hamowni:P:P
Narazie to wszystko co w autku zrobione, spędziłem troszeczke czasu nad doprowadzeniem do stanu używalności:) na dzien dzisiejszy wszystko sprawne:)
Tu podziekuje jeszcze raz:
nataniahu:)
Shadow:) bardzo mi pomagał, jestem wdzieczny:)
kocureQ:) Dziex za dolot;P
Oto fotki aktualne, Robione przez moją znajomą poprostu MADE BY CROSSÓWA:) I tu też dziekuje:)

hej:) dzięki, kolorki są dwa:P xDDD
Niebieski z nowego lancera, a czarny na masce, dachu i klapie z alfy . Ładnie się mienią w słoneczku. Felgi po zimie mam zamiar zmienic, ale nic pewnego, jak to zawsze u mnie pewnie bedzie spontan. Pewnie obecne ogłosze na sprzedaż.
Reszta fotek, teraz przodzik:"PxxDD

No i kupiłem dokładeczke na przód. Wymaga troszeczke dopracowania ale w miare pasuje:)

24.07.2009r
No i pare nowych foteczek, narazie tyle, bedzie wiecej już wkrótce.
Pomalowane zaciski, ramiona wycieraczek odnowione, no ale tego nie widac na foto:)
No i zapomiałem, śpioszek sie pojawił:)xDD