Zapuścisz jakiś czerwony ekran testowy i będzie Ci pasować do wnętrza
 Zapuścisz jakiś czerwony ekran testowy i będzie Ci pasować do wnętrza   
 P.S. Całe kompletne okablowanie było, żadnych problemów przy podlączaniu

, co do głośnika niskotonowego to ja właśnie kupiłem od Martinesa skrzynie blaupunka i wzmacniacz pioneer z myślą o zmianie głośnika w skrzyni na inny, ale teraz sie zastanawiam bo naprawdę to spoko gra...
 , co do głośnika niskotonowego to ja właśnie kupiłem od Martinesa skrzynie blaupunka i wzmacniacz pioneer z myślą o zmianie głośnika w skrzyni na inny, ale teraz sie zastanawiam bo naprawdę to spoko gra... 
  To zmienisz zdanie co do tych glosnikow.Wrecz rzucają probem
 To zmienisz zdanie co do tych glosnikow.Wrecz rzucają probem 

oj przepraszam nie zauwazylem linka Dawida-fakt ze za dobre to one nie samartines_black pisze:magnat magnatowi nierówny. mówiliśmy o tych do których David podał link.
to kiła!!!! charczą pod samym radiem. prawie każda firma ma w ofercie kiepskie i dobre głośniki.

Alpine 9812 RB
  Alpine 9812 RBmartines_black pisze:magnat magnatowi nierówny. mówiliśmy o tych do których David podał link.
to kiła!!!! charczą pod samym radiem. prawie każda firma ma w ofercie kiepskie i dobre głośniki.
a do jakiej muzyki uzywasz tego glosnika i jak sie sprawuje?? wogole ilulitrazowa masz skrzynie?? wzmaka poteznego potrzeba do tego??MISIEK pisze:J
Co do glosnika bass to polecam STX http://allegro.pl/item294308257_sub_30_ ... p_stx.html

przy blaupunkcie lice calkowicie sie przepalily - wymienialem na nowe i smiga super
 przy blaupunkcie lice calkowicie sie przepalily - wymienialem na nowe i smiga super