Zapraszamy do zapisywania się na Zlot Forda Probe, który odbędzie się w dn. 19-22 Czerwca w Sielpi Wielkiej. Szczegóły w dziale Rendez-vous. Uwaga - zapisy przyjmujemy do końca Kwietnia !
bezpiecznik naprawia sie w nastepujacy sposob
1. beirzemy zwykly bezpiecznik (plaski ) z tym ze malego wymiaru sa takie w sprzedarzy miedzy innymi w renault megane sa stosowane
2. bezpiecznik obieramy z palstiku tak zeby nie uszkodzic czesci odpwoiedzialnej za przeplyw pradu
3. wkladamy ten maly bezpiecznik miedzy nozki bezpiecznika slupkowego przez co bezpiecznik nadal spelnia swoja funkcje a ty nadal masz kilka zloty w kieszeni
Pozdrawiam
A ja mam pytanie ale o tylne lampy. Konkretniej moge sobie kupić taniu całe czerwone USA tylko jak to z policją. To znaczy wiem że nie wolno ale bardzo się o to czepiają. Jeździ ktoś z całymi czerwonymi. Są takieś dokładne wymagania co do świateł czy jak będą migać na zółto to nie zwrócą uwagi bo mam w planach inne żarówki tylko założyć.
Sorki że ostatnio takie same błache sprawy ale dopiero niedawno kupiłem swoje pierwsz auto.
Mam problem ze światłami z przodu a mianowicie po włączeniu świateł światła świeca a lampy sie nie otwieraja. silniczki sa sprawne bo sprawdzałem. byc moze to wina przekaznika tylko ktory to jest ten przekaznik od świateł. Pomocy... Pozdro
sprobuj z bezpiecznikiem, drugi od gory bezpiecznik w tej malej puszczce , jest ich chyba tam 6 lub 7 , ustawione sa pionowo gdy patrzysz od czolaa auta
Pozdro
Były :
2.0 SE "96 JJ FIOLETT
2.5 GT "96 JJ FIOLETT + SS ; PodłokietniK ; Spojler ; Remus ; CAI ; 18" ;]
2.5 GT" 96 EZ RED
2.5 GT "95 HL
2.5 GT "97 JJ FIOLETT MEDICI
2.0 "95 LB
Są :
2.5 GT "97 JJ FIOLETT + CAI ; Przelot + Remus ; Spojler ; Dystans ; SS ; Vogtland -35mm ; 18"
2.5 GT "95 KS
2.5 GT "94 LB
2.5 GT "94 HL
2,5 V6 Generation two. 93r. Czarna perełka
Piliście, to kto u was prowadzi samochód?? cruise control. hahahah
MISIEK: "żałuję tego, że tak Cię usunąłem.."
Dzieki jarsonik ale nic mi to nie pomogło... silniczki chodza prowadnice tez sa ok ale po właczeniu świateł nie podnosza sie a zarowki swieca... bezpiecznik od świateł tez jest ok moze jest jakis przekaznik?? Jak tak to gdzie on sie znajduje?? Pozdro
ja tez maiłem cos podobnego tylko u mnie nei można było odpalić samochodu i paliły mi ise tylne światła. Było wertowane na forum i nikt nie doszedł do ego co to jest, natomiast naprawa u mojego elektryka wyniosła 50 zł. też lepiej do elektryka jechać.
prościej będzie sprawdzić przy sprawdzaniu bezpiecznika retra czy od puszki z bezpiecznikami nie idą 2 kable niż szukać przycisku bo mojego na pewno byście nie znaleźli
Ford Probe 2,5 V6 93 ubezpieczony przez mafię. Stuknij mnie to my stukniemy ciebie
jedź do elektryka. Sam nic nie zrobisz, to głupota która będzie cię kosztowała 50 zł, tak jak u mnie to było. A jak sam wsadzisz łapki to i 500 zł może byc za mało
Juz zapisałem sie w kalendarzyk do ekektryka zobaczymy co zdziała... ale u nas elektrycy to potrafia tylko centralke załozyc a do takiego lepszego to trzeba czekac w kolejce ok tygodnia.