Zapraszamy do zapisywania się na Zlot Forda Probe, który odbędzie się w dn. 19-22 Czerwca w Sielpi Wielkiej. Szczegóły w dziale Rendez-vous. Uwaga - zapisy przyjmujemy do końca Kwietnia !
a oto moje piękne Probe.Wreszcie znalazłem czas żeby zamieścic zdjęcia:)
felgi to 18 firmy Mille Miglia na dystansie 25mm.Oponki to 235/40/18.W środku fotele skórzane których jak na razie na fotkach nie widać.W planach jest lekkie obniżenie Probka oraz pomalowanie dachu:)
Ostatnio zmieniony 2008-02-16 18:11 przez Maciusss, łącznie zmieniany 3 razy.
Chyba nie jeździliście obniżonym samochodem po polskich drogach
Przecież to tragedia, dłużej jak miesiąc czasu nie wytrzymałem i wymieniłem amory na oryginały teraz to jest jazda
Fajne fele
crupek pisze:Chyba nie jeździliście obniżonym samochodem po polskich drogach
Przecież to tragedia, dłużej jak miesiąc czasu nie wytrzymałem i wymieniłem amory na oryginały teraz to jest jazda
Fajne fele
Przesadzasz
Co do foto
Zarąbiaszcze felunie
I popracie Dj
Jeździłem E36 które stało 8cm nad ziemią
Jedynie przy krawężnikach trzeba było uważać i drogi z progami zwalniającymi omijać A tego probka mozna swobodnie o 3,5cm opuścić przy seryjnych amorach i nie będzie źle
Ford Probe 2,5 V6 93 ubezpieczony przez mafię. Stuknij mnie to my stukniemy ciebie
No to nie wiem może ja miałem jakieś dziwne amory, bo był twardy jak sam Sku.... na drodze brukowej to myślałem że mi zęby wypadną, a brzuch dostanie oberwania
Kolega napisal ze to 18 wiec jak wy sobie wyobrazacie obnizenie go???no chyba ze zmniejszy jeszcze profil opony ale to zabujstwo dla felg i zawiechy na amen
Dee Jay pisze:Jeździłem E36 które stało 8cm nad ziemią
Jedynie przy krawężnikach trzeba było uważać i drogi z progami zwalniającymi omijać A tego probka mozna swobodnie o 3,5cm opuścić przy seryjnych amorach i nie będzie źle
Mam nawet takie sprężynki do dwójki na sprzedaż.Ale to tak przy okazji
A tak w sumie ładny lakierek,wisienka .A alusy nie wyglądają wcale na tak duże.Zapodaj parę fotek wnętrza.
Ostatnio zmieniony 2008-02-21 15:03 przez lukasz16m, łącznie zmieniany 1 raz.