Zapraszamy do zapisywania się na Zlot Forda Probe, który odbędzie się w dn. 19-22 Czerwca w Sielpi Wielkiej. Szczegóły w dziale Rendez-vous. Uwaga - zapisy przyjmujemy do końca Kwietnia !
WItam o to moje probe rok 94 2,5v6 Totalna seria bez żadnych udziwnień, kupiony u mnie w mieście po dość atrakcyjnej cenie.
przebieg 160tys od 2005 r w Polsce sprowadzony z Niemiec.
i jak się podoba?
Ostatnio zmieniony 2008-03-04 13:12 przez czajnik601, łącznie zmieniany 1 raz.
No No bardzo ładny, a w dodatku z Częstochowy
Możliwe, że nawet się kiedyś mijaliśmy, chyba że jeździ po Czwie jeszcze inna srebrna II. Może kiedyś się spotkamy obejrzeć swoje autka ?
Mijaliśmy się pod estakadą -migałem Ci światełkami .Chyba nawet wiem gdzie mieszkasz chyba ,że tam masz np dziewczyne ale często tam widuje twoje auto.drugiej srebrnej 2 nie widziałem -jeździ jeszcze czerwony i taki ładny bordo metalic.Jak chcesz możemy się ustawić w końcu daleko nie mamy:-)pozdro
Troszkę popracowałem przy autku wrzucę fotki.A co myślicie o przyciemnieniu szyb jak to będzie wyglądać raczej tylko 3 tylne.Chyba ,że mnie poniesie bo moim zdaniem to wygląda fajnie jak w drzwiach też są ciemne.
no widziałem i co tam jest?Nie chce probe obwieszać jak choinki.moim zdaniem jest już ładny-jedynie myślę nad ciemnymi szybami-ale zastanawiam się czy jest sens tylko te 3 tylne?
To moje poprzednie autko:
jakie tuningowe ciągotki tam widziałeś sportową kierownice czy gałkę?jedyna wiocha jaka była na vectrze to atrapy wlotów na masce ale one były jak kupiłem auto i zostały usunięte/reszta moim zdaniem była jak najbardziej okej.aha masz przyciemnione ale chyba delikatnie i zdjęcia są pod słońce więc ciężko się. dopatrzyć
Galeria była robiona przy zachodzącym słońcu stąd takie wrażenie
ale tu widać dobrze
a co do tuningu to właśnie chodziło mi o te wloty, nakładki na pedały, na ręczny, mieszki, gałki, chromowane korbki od szyb, sportowa kiere, białe tarcze i malowanie stalówek w 2 kolorach.
Ford Probe 2,5 V6 93 ubezpieczony przez mafię. Stuknij mnie to my stukniemy ciebie
to na czym twoim zdaniem polega tuning wizualny, w tym przypadku wnętrza auta ?chromowane ładnie wykonane korbki są chyba ładniejsze od seryjnego plastiku?
czajnik601 pisze:to na czym twoim zdaniem polega tuning wizualny, w tym przypadku wnętrza auta ?chromowane ładnie wykonane korbki są chyba ładniejsze od seryjnego plastiku?
Chyba nie. Znaczy, w sumie to nie wiem, jak masz w Probe korbki, to se chromuj ile wlezie, ale przycisków od szyb chyba nie będziesz chromował?
A białe tarcze i czerwony mieszek ni cholery nie pasują, i tyle.
Ostatnio zmieniony 2008-03-04 20:48 przez Kocureq, łącznie zmieniany 1 raz.
No cóż vectra z 89 roku nie jest tak wyposażona jak probe i miała korbki.Ale za to materiały użyte do wykończenia wnętrza były 100razy lepsze.Bo w probe naprawdę nie jest najlepiej.najlepiej nic nie poprawiać, nic nie zmieniać i ma być tak jak fabryka .wtedy nie byłoby żadnego tuningu i każde auto na światłach wyglądałoby tak samo.po co jeździć na zloty skoro wtedy każdy probe byłby taki sam,co najwyżej różnił się kolorem?na co popatrzeć? Śmigam na zloty Trabantów w Polsce i byłem też u szfabów i tam to ludzie mają pomysły można dostać oczopląsu.i chyba o to chodzi.A jak ktoś jest emerytem i musi jeździć takim autem jak seryjne niech sobie jeździ.tylko rozumiem to jeśli to jest jakiś klasyk a probe na razie nim nie jest i szybko raczej nie będzie.Też nie lubie aut obwieszonych spojlerami nalepkami i diodami.Ale każdy robi jak mu się podoba, ten kraj chyba nigdy nie będzie tolerancyjny,każdy ma klapki na oczach i wszyscy muszą mieć tak jak mnie się podoba i kropka.A jak już nie ma się do czego przyczepić to powiem mu że ma o jeden zapach w samochodzie za dużo:-)tragedia