Zapraszamy do zapisywania się na Zlot Forda Probe, który odbędzie się w dn. 19-22 Czerwca w Sielpi Wielkiej. Szczegóły w dziale Rendez-vous. Uwaga - zapisy przyjmujemy do końca Kwietnia !

Alian & Rufi

Kolekcje fotek.
Awatar użytkownika
siwa
Galeria: viewtopic.php?t=12716

Post autor: siwa »

Alian & Rufi pisze:
Dee Jay pisze:Seryjne nie bardzo by wyglądały w czarnym kolorze. Ktoś chyba miał tak w klubie pomalowane
Ble...nawet na biało wsiunsko by wyglądały.
bo one sa wsiunskie :P hehe zartowałam :wink: :lol: :lol: :lol: a ja se swoje seryjne chyba na zime zrobie na czarno ot tak z ciekawosci :twisted: bo i tak sa tak zniszczone ze masakra ...
czarne probe II 2.5 V6 - SPRZEDANE
Awatar użytkownika
Alian & Rufi
Galeria: viewtopic.php?t=13583

Post autor: Alian & Rufi »

To kupić papierek ścierny od największego rozmiaru do najmniejszego(pomoc bosha mile widziana) i jechać na połysk :twisted: :lol: :wink:
Ja tak swoje mam :) hehehe. :P
No te lepsze na zimówki niż kołpaki
:lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Obrazek
Awatar użytkownika
siwa
Galeria: viewtopic.php?t=12716

Post autor: siwa »

no ba 1000 razy lepsze :D

a ja własnie widzialam niedawno probasa co miał fele na czarno pomalowane ale inne ( takie potrójne-seryjne ) nie podobaja mi sie te akurat fele ale pomysł ciekawy

hehe chciałam cie podkusic zebys na czarno te zrobił :twisted: to bym zobaczyła jak beda wyglądac :twisted: ...

ale sie nie udało :P :lol: :lol: :lol:
czarne probe II 2.5 V6 - SPRZEDANE
Awatar użytkownika
Alian & Rufi
Galeria: viewtopic.php?t=13583

Post autor: Alian & Rufi »

siwa pisze:no ba 1000 razy lepsze :D

a ja własnie widzialam niedawno probasa co miał fele na czarno pomalowane ale inne ( takie potrójne-seryjne ) nie podobaja mi sie te akurat fele ale pomysł ciekawy

hehe chciałam cie podkusic zebys na czarno te zrobił :twisted: to bym zobaczyła jak beda wyglądac :twisted: ...

ale sie nie udało :P :lol: :lol: :lol:
Fabrycznie malowane wyglądają tragiczne a już na czarno :lol: :wink: :roll:
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Galeria”