witam. mam problem, jest traka sprawa, że blokuje mi sie pedał gazu, znaczy to że jak dużo dam gazu, to póżniej jak puszczę gaz całkowicie, to muszę siłą nogi go wcisnąć, dzieje się tak również po nocy jak rano wsiadam do probka. co to może być?? czy to może być linka od gazu?? gdzieś się zawieższa?? co to może być? pomocy, to mnie już strasznie denerwuje!! dodam że coś takiego dzieje się od 2 miesięcy a samochód mam od 3 miesięcy.
Linka , albo sprężyn na mocowaniu linki do przepustnicy( nie wiem jak to się dokładnie nazywa ). Najlepiej sprawdź sobie na wyłączonym silniku jak pracuje przepustnica, czy się zacina, a później sobacz linkę. Może pękła i się gdzieś blokuje.
problem sie sam rozwiazal, teraz juz sie nie b;lokuje. jak jest cieplo, no i moze tez miec na to wplyw ze został poprawiony cały układ chłodzenie bo byl nie szczelny.
U MNIE PRZEPUSTNICA NIE BYLA CZYSZCZONA A WSZYSTOKO SAMO SIE POPRAWILO. NIE WIEM JAK ALE WSZYSTKO U MNIE ROBIŁ shadow WIEC MYSLE ZE WSZYSTKO DZIEKI NIEMU!!!!!!! DZIEKI SHADOW!!!!!!
<b title="Proszę nie krzyczeć. Robert">Ciii...</b>