Zapraszamy do zapisywania się na Zlot Forda Probe, który odbędzie się w dn. 19-22 Czerwca w Sielpi Wielkiej. Szczegóły w dziale Rendez-vous. Uwaga - zapisy przyjmujemy do końca Kwietnia !
Przedni zderzak jest tych samych gabarytów co oryginalny i pod żadnym pozorem nie przypomina tego pługa który ktoś sprzedaje na allegro. (specjalnie zwracałem na to uwagę bo jestem wrażliwy na tym punkcie)Tył trochę mniej mi się podoba, ale był komplet to brałem komplet z UK.
elegancko. Ile kosztował cię ten body kit?? Ciekawi mnie wygląd tyłu, bo jakoś ciężko mi to wyobrażić, a patrząć na tylny zderzak moje skojarzenia kieruja się w stronę ferrari
2,5 V6 Generation two. 93r. Czarna perełka
Piliście, to kto u was prowadzi samochód?? cruise control. hahahah
MISIEK: "żałuję tego, że tak Cię usunąłem.."
No dobra, ale te fotki są ładnie rozmyte oświetlone itp. Sporo efektów, które powodują, że nawet Fiat 126p będzie wyglądał bosko. Mi się po prostu do końca nie widzi taki body do Proba, mimo wszystko nadal za kanciaty. Ale jestem ciekaw efektu końcowego, więc nie skreślam pomysłu.
Wedlug mnie w Probe seryjne zderzaki sa naprawde ladne i zgrabne a wymienianie ich na pseudo sportowe to przesada ...Jestem zdania ze auto nie moze wygladac szyciej niz jezdzi, no coz moze to tylko moja "religia"
Były :
2.0 SE "96 JJ FIOLETT
2.5 GT "96 JJ FIOLETT + SS ; PodłokietniK ; Spojler ; Remus ; CAI ; 18" ;]
2.5 GT" 96 EZ RED
2.5 GT "95 HL
2.5 GT "97 JJ FIOLETT MEDICI
2.0 "95 LB
Są :
2.5 GT "97 JJ FIOLETT + CAI ; Przelot + Remus ; Spojler ; Dystans ; SS ; Vogtland -35mm ; 18"
2.5 GT "95 KS
2.5 GT "94 LB
2.5 GT "94 HL