Ale walisz mi tu logika koles
Logiczne jest to ze jak spotkasz sie z drzewem to wyrzniesz nosem w
ta extra bezpieczna kierownice.I bedziesz mial pomidora zamiast nosa.
Owszem pasy 4 punktowe sa spoko ale
orginalne lub w
orginalnych kubelkach a nie zamontowane jak u ciebie.Wniosek jest taki ze zamontowales cos co nie ma badan i atestu zadnego.Nie masz pojecia jak sie zachowa to w chwili wypadku.LOGICZNE????
dla Ciebie wszystko jest logiczne.obliczasz wartosc rzeczy na podstawie ich wielkosci.Pasy lepsze bo 4 punktoowe.To nic ze zamontowane jak w ciagniku.wazne ze 4 punktowe wiec twoim zdniem lepsze
Kiera tez lepsza bo mniejsza,niewazne ze bez poduchy i ze w razie wypadku skasujesz sobie pyszczek(przeciez pasy masz extra i cie ochronia).PS. w org jest regulacja polozenia kierki i nic nie musi zaslaniac.
zreszta przeciez Ty nie bedziesz mial wypadku bo masz super extra zestaw hamulcowy.Duza tarcza nawiercana pelny bajer.To nic ze na adapterach z warsztatu wujka henka ze klocki lapia 2/3 tarczy i ze wystepuja ogromne naprezenia.To nic ze nie ma oslony na wode itp. NIE SZKODZI prawda???przeciez wieksza jest i bedzie lepiej hamowac.
LOGICZNE prawda???
Ja Ci powiem jak ja to widze:
1 kupujesz kubelek sparko masz w nim zarabiste pasy itp -jest bezpiecznie
2 kupujesz sportowa kierke z miejscem na poduche lub zostawiasz stara ktora bedzie bezpieczna i wygodna(twoja pewnie byla po wystrzale ze ja wywaliles)
3 inwestujesz te najmniej 1500zl kupujesz fajne tarczki z zaciskami dopasowanymi do nich i pasujace do orginalnego mocowania.Jest bezpiecznie i wyglada fajnie.
Dla mnie wszystko jest to na pokaz co zrobiles.Moze laski na to leca ale nie ja.Pasy do dupy(
niewiadomo czy bezpieczne i jak sie zachowaja w syt.awaryjnej)do tego z tylu proba nikt nie usiadzie.
kiera w stylu za szybcy za wsciekli(ale szpan jest)
hamulce wiecej komentarza nie trzeba
ale najwazniejsze ze jest LOGICZNIE czyli im WIEKSZE i WIECEJ tym LEPIEJ.
Acha zapomnialbym. Piszesz o tym ze przy niezapietych pasach poducha zlamie nos itp.Otoz kolego drogi po to sa pasy zebys je zapinal.
PS.zapytaj np.kocurka i nataniachu co sadza o poduszkach powietrznych w aucie(maja
najwiekszo wiedze z nas)