Witam i prezentuje moją nową, piękną zabawke:) Szukałem półtora miesiąca i w koncu po kilku wycieczkach w rózne miejsca Polski i nie tylko, kupiłem Probka ktorego ogladałem jako pierwszy egzemplarz w moich poszukiwaniach. Autko wymaga kilku drobnych poprawek ale ogolnie jest w niezłym stanie.
Prowadzenie tego wózka to piękna sprawa, trzyma sie drogi jak przyklejony, osiągi jak dla mnie całkiem niezłe, wyposażenie rewelacyjne i ciągle coś nowego w nim odkrywam:) Nie żaluje kilku tygodni poszukiwan i wielu godzin na necie-warto było..
Dzięki wszystkim za rady i uwagi, dużo mi pomogło to forum w zakupie i ogólnie przekonało mnie do tego autka
-------------------------------------------------------------------------------------
A tutaj fotki z wakacyjnej podróży moim nowym Probkiem. Przejechałem 3500km po górskich i krętych drogach Chorwacji i Słowacji. Autko spisało sie super, w górskich serpentynach i podjazdach w 40 stopniowym upale wózek radził sobie wyśmienicie, gorzej z pasażerami bo nie mam klimy:) Ale szyberek otwarty cały czas no i postoje na kąpiel w morzu bo przemieszczalismy się wzdłuż wybrzeża. Srednie spalanie z całego wyjazdu wyszlo 7,1 l/100km , Probek łyknąl też 0,7l oleju(chyba wymienie mu uszczelniacze zaworowe).

(4.01.2009) No i miałem kiedyś ładne auto:(

A tak auto sprawcy kolizji