Zapraszamy do zapisywania się na Zlot Forda Probe, który odbędzie się w dn. 19-22 Czerwca w Sielpi Wielkiej. Szczegóły w dziale Rendez-vous. Uwaga - zapisy przyjmujemy do końca Kwietnia !
Jak sadze to jest I LX Jaki tam masz silniczek 2.2 czy 3.0V6. Napisz cos wiecej o autku i daj lepsze foto. Autko wydaje sie byc zadbane o by ci dobrze sluzylo
...w niebie mnie nie chcą, a w piekle boją się, że nim zawładnę ...
Czarne 2.5V6 USA 92r
S_H_A_D_O_W pisze:Jak sadze to jest I LX Jaki tam masz silniczek 2.2 czy 3.0V6. Napisz cos wiecej o autku i daj lepsze foto. Autko wydaje sie byc zadbane o by ci dobrze sluzylo
Jak ma Vulcana pod maską, to już ma u mnie browara
Nie kupiłem go z allegro ja już go posiadam 6 lat bo dostałem go w spadku po ojcu i tak się nim zaopiekowałem a co do licznika to raczej nie można zamontować go do innej wersji,ponieważ jest tam mały komputerek i posiada wiele czujników pozdrawiam.
Piękny jest, odnoszę wrażenie że w latach 90 Ford probe właśnie w tej wersji, tzn z tymi zegarami i innymi bajerami nie występującymi w innych samochodach wyglądał jak auto z dalekiej przyszłości.
Ciesz się nim bo z takim wyposażeniem jest ich naprawdę mało.
A co do silnika to jest to chyba 2.2, bo widze tylko 4 przewody zapłonowe, poprawcie mnie jeśli sie myle.
Pozdro
Był: Ford Probe 2 2.0 97' violet Był: Ford Probe 2 2,5 v6 KLZE 97' black Był: Ford Probe 2 2.0 97' black Był: Ford Probe 2 2,5 v6 96' Była: Alfa Romeo 159 SW 07' JTDM Był Ford Probe 2 2.5 v6 96'
utrzymaj go w serii bo wszelkie "AR" tylko go zepsują, w końcu Probek spojlerów z GT
Lecz nie skończyła się obława i nie śpią gończe psy
I giną ciągle wilki młode na całym Bożym świecie Nie dajcie zedrzeć z siebie skór, brońcie się i wy
O, bracia wilcy brońcie się nim wszyscy wyginiecie
Pitbull pisze:Piękny jest, odnoszę wrażenie że w latach 90 Ford probe właśnie w tej wersji, tzn z tymi zegarami i innymi bajerami nie występującymi w innych samochodach wyglądał jak auto z dalekiej przyszłości.
No takie same zegary miał poczciwy Kadet w
Ford Probe 2,5 V6 93 ubezpieczony przez mafię. Stuknij mnie to my stukniemy ciebie
Lecz nie skończyła się obława i nie śpią gończe psy
I giną ciągle wilki młode na całym Bożym świecie Nie dajcie zedrzeć z siebie skór, brońcie się i wy
O, bracia wilcy brońcie się nim wszyscy wyginiecie
Dzięki koledzy za komentarze .Jest to zwykły 2.2 ale ładnie się wkręca we wrześniu zakładam sportowy wydech- może mugen. A co do naklejki to ściągnę ją na wiosnę jak będę go malował.PS ja też cię widziałem Pelot piękne aluski i ten czarny ,dach też mam go w planach.
Witam Piękna jedynka , prezentuje się bardzo ładnie A zegary fakt w I gen jest digital konkretny. Oby się sprawował jak najdłużej bez awaryjnie Pozdrawiam
w sumie racja auto już od pół roku przechodzi reanimacje i już skończyłem sprawy wizualne, nawet Krynio do mnie zajrzał ostatnio i oglądał koniec projektu "Dhany Be." . Ale żeby galerie zakładać i czytać że opony są na lewą stronę i że pomarańczowe postojówki to mi policja wymontuje. Hmhm to chyba nie w moim stylu.. Ogólnie to fura straszny "sztrucel" mocno zaniedbana...była..
Witam zajrzałem na forum z ciekawości bo mam sentyment do mojego byłego probka.Sprzedałem go bo zmusiła mnie do tego sytuacja.Z tego co wiem po mnie miał dwóch właścicieli,którzy go zaniedbali.Cieszę się że trafił w dobre ręce i że ktoś się nim zajął bo myślałem że skończy na złomie.Nie mogę się doczekać fotek .Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.STRAŻAK