ostatnio sie malo udzielam bo pochlonela mnei praca ale ne moge sie powstrzymac od tego zeby nie opowiedziec wam jak moje probe zglupialo od mrozu ...
prawdopodobnie moj plyn ma jakas neiciekawa temp zamarzania i po najwiekszym morzie kilka dni temu moj samohcodzik nagrzewa sie po jakiejs pol godfziny jazdy nagrzewa sie w srodku bo na wskazniku jest na H po jakichs 3 minutach wtedy wlaca sie went i studzi go troche z tymze po otwarciu maski chlodnica jest zimna a silnik cieply ale napewnio nei gotujacy podejrzewalem termostat ale to raczej wyglada jakby mi w chlodnicy oplyn zamarzl najciekawsz ejest jak na etapie ogrzewania stoje np na swiatlach a komp chyba glupiejej i plynnie podnosi obroty do 2 tys i obniza to 1tys wyglada to jakbym na swiatklach probowal kazdego prowokowac do scigania

a tak powaznie to pojawia mi sie powazny problem nie moge nigdzie dostac przegubow a zaczyna sie to robic powazne bo przy skrecie w lewo stuka juz mocno a w prawo zaczyna wiec musze sie zoorientowac moze ktos z was kupowal bo II gen 2.5 i ma jakis numer katalogowy firme i cene duzo by to pomoglo
a i orientujecie sie moze gdzi emozna kupic zamek do maski i sprezyne podnoszaca maske??
to chyba tyle na dzis bede zagaldal czesceij i ile czas pozwoli ...
pozdrofka