czajnik601 pisze:No cóż vectra z 89 roku nie jest tak wyposażona jak probe i miała korbki.Ale za to materiały użyte do wykończenia wnętrza były 100razy lepsze.Bo w probe naprawdę nie jest najlepiej
Miałem kiedyś vectrę, jeździłem calibrą i powiem że opel ma równie tragiczne wykończenie wnętrza co probe.
.najlepiej nic nie poprawiać, nic nie zmieniać i ma być tak jak fabryka
.
A czy my zabraniamy czegoś zmieniać?? Czy powiesiliśmy za to kędziorka, drzymka, lisia czy TBC. Widzę że nie rozumiesz za bardzo o co mi chodzi ani że nie czytasz uważnie forum. Ja pisząc że nie lubię tuningu mam właśnie na myśli tuning rodem z marketu czy allegro w dużej ilości jakiś uniwersalnego chłamu ale pisałem że jestem fanem german style, JDM, czy Cult style. A różnica jest wielka tylko trzeba zauważyć różnice między zwykłym a profesjonalnym tuningiem.
po co jeździć na zloty skoro wtedy każdy probe byłby taki sam,co najwyżej różnił się kolorem?na co popatrzeć?
Po to by poznać nowych ludzi, odpocząć w miłym towarzystwie, podejrzeć jakieś rozwiązania.
Śmigam na zloty Trabantów w Polsce i byłem też u szfabów i tam to ludzie mają pomysły można dostać oczopląsu.i chyba o to chodzi
I czy wszystkie te trabanty naprawdę były super i czy w tuningu chodzi o to by auto było jak najdziwniejsze
.A jak ktoś jest emerytem i musi jeździć takim autem jak seryjne niech sobie jeździ.
Znowu nie wiesz co piszesz. Mnie do emerytury brakuje jeszcze bardzo dużo. Tak samo jak większości
klubowiczy którzy lubią serie. Zresztą wystarczy wejść na audi klub polska by zobaczyć że większość młodych jest właśnie wrogami tuningu czy na forum BMW gdzie jeśli chodzi o sprawy tuningu to wyobraź sobie że 90% to Dee Jay'e

I skąd przypuszczenie że lubiący serie muszą jeździć serią? Może chcą po prostu. Może wolą delikatne zmiany w aucie niż rewolucje. Może wolą kilka markowych rzeczy niż kupę badziewia w samochodzie
tylko rozumiem to jeśli to jest jakiś klasyk a probe na razie nim nie jest i szybko raczej nie będzie.
Dla mnie już jest klasycznym autem i ma wielkie szanse by nim być.
Klasyki to nie tylko auta za grubą kase jak porsche czy ferrari ale też auta z niższej półki cenowej niekoniecznie popularne. Fakt że za wcześnie by o nim tak mówić.
Ale każdy robi jak mu się podoba, ten kraj chyba nigdy nie będzie tolerancyjny,każdy ma klapki na oczach i wszyscy muszą mieć tak jak mnie się podoba i kropka.
Znowu się nie zgodzę. Jakby tak było do biegałbym nocą po mieście ubrany w kominiarke odrywając naklejki, spojlery i malując wszystkie fury na czerwono

Piszesz o tolerancji a czym jest niemożność wypowiedzenia zdania że auto mi się nie podoba. Wystawiając swoje auto na forum wystawia się je w celu oceny i należy liczyć się z możliwością różnych zdań.
Należy też pozwolić wypowiadać się krytyką i to jest właśnie tolerancja.
A jak już nie ma się do czego przyczepić to powiem mu że ma o jeden zapach w samochodzie za dużo:-)tragedia
A to już nie ja. Widziałem to ale darowałem sobie komentarz
David ja ci naprawdę skopie to dupsko na spocie