i widać ze są one porządne. Jest to zestaw do nawiercania więc sa bardzo stabilne, nie odpadaja w czasie jazdy jak tanie tandety (w sam raz pasują do Probe) bo są delikatne a nie jak te chołpy które mozna kupić na allegro po 30, 40 zł
 i widać ze są one porządne. Jest to zestaw do nawiercania więc sa bardzo stabilne, nie odpadaja w czasie jazdy jak tanie tandety (w sam raz pasują do Probe) bo są delikatne a nie jak te chołpy które mozna kupić na allegro po 30, 40 złI nie patrzyłem ze są one w gazecie jak je kupowałem, bo mam je załozone juz prawie rok, a gazeta ukazała sie niedawno, wiec bez takich panowie, a i nie mam zadnej butli ala nitro, to jet poprostu zdjecie z ktorego zaczerpnałem pomysł odnosnie tego kokpitu.
Kokpit spoko moze nie kazdemu sie podobac (rzecz gustu) ale od reszty prosze sie odczepic bo wyglada naprawde wporządku (nie jedna osoba juz sie pytała co to za firma i ile zapłaciłem) w serii raczej się z tym nie spotkacie

U mnie w pracy jest koleś co do Citroena ZX na stalowych felach 13, pomalował na biało napisy Kormoran na oponie. Myślę że też jest dumny bo farbę kupił w sklepie z częściami samochodowymi, a nie na allegro
  U mnie w pracy jest koleś co do Citroena ZX na stalowych felach 13, pomalował na biało napisy Kormoran na oponie. Myślę że też jest dumny bo farbę kupił w sklepie z częściami samochodowymi, a nie na allegro   
   Zdejmuj to czym prędzej
 Zdejmuj to czym prędzej   

Jak beda fundusze to zniknie chyba ze wczesniej auto sprzedam bo
 Jak beda fundusze to zniknie chyba ze wczesniej auto sprzedam bo