Pod koniec 2007 nabralem ponownie ochoty na jazde probkiem

Juz po paru tygodniach zaczelem szukac i kupywac pierwsze czesci, robiac sobie tym samym maly obraz tegao, jak probek bedzie wyglondac!
W mojej galeri sa fotki auta przed przerobkami, slabo widac, ale probek byl calkiem poobijany i mial lekka skaze na nadkolu itp. krotko mowiac do kompletnego lakirowania,nie wspomne o felach i oponach!
wnetrze bylo cale ale siedzenie od kierowcy bylo podarte z prawej strony!
Dumajac dalej postanowilem na zmiane calego wnetrza!
Tu pare fotek z zewnatrz...czarny byl i ponownie zostal na czarno polakierowany!

Spojler ktory widac na fotkach zastal "skradziony" Mitsu 3000GT. Tu jeszcze bardziej wyrazne zdjecie feli i nowych opon "Gooda"F1. Fele zakupione przez Mazde, orginalnie Mazda wyprodukowala,wedle danych fabrycznach, 3000 kompletow.
moje maja numer 175.(wszystkie 4 oczywiscie!)

Jak widac na zdjeciach probek"zjechal" o 35mm na przodzie i tyle!
Przejdzmy teraz do wnetrza Probka.
Siedzenia Pradator s-line 3g, (kupilem tez z tego powodu ze w niemczech nie sa doposzczone do ruchu drogowego, czyli malo kto ma

Teraz deska i reszta! cale wnetrze zostalo obszyte na czrno specjalnym matrialem, przypoinajacym chropowata skure.
3 zegary zostaly wmontowane jak widac, cisnienie turbo do 2 bara, temp. wody i oleju! Zegary sa niewidoczne w stanie wylonczonym, dopiero po przekreceniu kluczyka morzna cos zobaczyc!maja 7 ruznych konrastow farbowych do wyboru!
Zegary biale jak widac, do 260km/h. podobnie jak wskazniki maj 7 ruznych kontrastow farbowych do wyboru!
Kierownica Luisi RS zostala obszyta skura. tu pare fotek....

Pod maska syczy wetylek , Turbina na zwzce 0,8, komp przerobiony zeby zaplonu nie odcinalo.
Focie oglnie kiepskie bo deszcz padal. Pare wyrazniejszych dodam do kiedys do galeri! tak jak teraz stoi to nie widac calego wdzieku!...92 rok bez zadnej ryski itp!
Oczywiscie to nie koniec prac, w przyszlym tygodniu beda czarne szybki(focie dodam).Potem zajme sie jeszcze dywanem, dosanie mianowicie czyrny!Lampy z tylu tez zmienia kolor!
Niestety okazalo sie ze silnik i chyba tez turbinka nie sa najlepsze, po obliczeniu wszystkiego doszlismy do wniosku ze lepiej kupic jakis w dobrym stanie! probek juz jutro jedzie do Kostrzynia gdzie dokana sie przeszczepu!...silnika jeszcze szukam

no, az mnie palce od pisania bola! Bede was utrzymywal na bierzaco!
pozdr