Wojtku my właśnie oceniamy auto
Nikt tu nie pisze, że Flyke ma krzywy nos itp.
Piszemy o aucie o którym kilka razy było wspominane na forum, że takie cudne jest a jest nie do końca cudne :)Wymaga cierpliwości
Macie racje , ale przypominam tez ze ja nie sprzedawałem tego auta jako ideał , poza tym kwota za jaka poszedł +parę pierdółek swiadczy o tym ze nie jest to ideał
Edit : Btw , nie mam krzywego nosa
24v wykorzystane az do granic - BYłOOOOOOOOOOOOO
e46 z .... - JEsttttttttttt
Heh , znam koncepcje Flyke-a i w sumie podoba mi się , tylko chciał bym zobaczyć jak to wyjdzie, może ktoś potrafił by obrobić zdjęcie w jakim photoshopie(przynajmniej będę wiedział jak to wygląda)?
Fałszywa skromność jest najprzyzwoitszym ze wszystkich kłamstw.
"Byłoby lepiej, gdyby ludzie bardziej przypominali zwierzęta (...) i w większym stopniu kierowali się instynktem; czyniąc coś, nie powinni być aż tak dalece świadomi tego, co robią."
"Strach i głupota zawsze leży u podstaw większości ludzkich działań."
Siema, jak narazie chyba zrezygnuje z czarne + polerowany rant bo nie zabardzo mi się to widzi, koleś zaraz mi przerobi na czerwono czane:D zobaczymy jak to wyjdzie http://dtp.livenet.pl/et-mapping/voytha ... ordziu.jpg
Heh , na tył to cięzko będzie założyć 225, bo jest 9 cali szerokości felga i z tego co Flyke mi mówił to gumiarze ledwo co naciąglnęli tak małą oponę na tak szeroką fele
Ostatnio zmieniony 2008-10-19 10:46 przez wojtas89, łącznie zmieniany 1 raz.
Lisiu , twoja propozycja czarnych felg z czerwonym rantem przypadła mi do gustu, jutro wrzuce zdjęcie jak to wygląda koleś przerobił mi to zdjęcie
Wygląda naprawde bardzo ładnie
Podstawa to te przeróbki powinny by robione na innym zdjęciu, tu te baloniaste, brudne opony psują efekt
Zróbcie VT z rantem w lekkim macie, środek połysk, wtedy będzie fajny kontrast
EX:Probe 2.2 GT red perla
EX: Firebird 3.1 white
EX: W140 Coupe 6.0 black/red perla
Jest: Trans AM 5.0 black w trakcie odbudowy...