ale zianie no teraz dałes czadu destro

to jest panie kolego tempomacik z rocznika 89 , a taki masz jak sie nie myle, obsługujesz go przy pomocy umieszczonej z prawej strony dźwigienki podobnej jak ta od migaczy.
pozdro
Find the 4EAT module under the driver's side dashboard, to the left of the steering column. The connectors you'll need to access are just below the 4EAT module.
Terefere... a moze napiszesz mi po polsku?Robert pisze:Odpowiedź na zagadkę nr 2 znajduje się dokładnie na tej stronie, z której skopiowałeś zdjęcieFind the 4EAT module under the driver's side dashboard, to the left of the steering column. The connectors you'll need to access are just below the 4EAT module.
A powiedzcie mi jak lambda skoro moja sonda ma 3 kabelkiTurbo Synek pisze:1. Na pewno lambda
Terefere - wklej do googlawingerman pisze:Terefere...
oryginalna sonda ma tylko i wyłącznie jeden kabelek...widocznie ktoś zmienił na inną...wingerman pisze:Terefere... a moze napiszesz mi po polsku?Robert pisze:Odpowiedź na zagadkę nr 2 znajduje się dokładnie na tej stronie, z której skopiowałeś zdjęcieFind the 4EAT module under the driver's side dashboard, to the left of the steering column. The connectors you'll need to access are just below the 4EAT module.
A powiedzcie mi jak lambda skoro moja sonda ma 3 kabelkiTurbo Synek pisze:1. Na pewno lambda
Robert z tym jak to zrobic pomogl mi rano MaciuchaRobert pisze:Terefere - wklej do googlawingerman pisze:Terefere...znajdzie Ci oryginalne wystąpienie
kliknij [ Tłumaczenie strony ]
Choć "tłumoczenie" jest lekko dziwaczne, powinieś zrozumieć.
Możesz też skorzystać z któregoś z wielu bezpłatnych słowników online - translatica.pl (PWN) jest nienajgorsza (o niebo lepsza niż np. translate.pl).
Czyli gdzie znajde te kostki w moim Probie?a teraz zagadka nr 2.
Gdzie dokladnie znajduje sie to co widzimy na zdjeciu.
Odszukaj moduł 4EAT pod deską po stronie kierowcy, na lewo od kolumny kierowniczej. Złącza, do których będziesz potrzebował się dostać, są tuż poniżej modułu 4EAT.Find the 4EAT module under the driver's side dashboard, to the left of the steering column. The connectors you'll need to access are just below the 4EAT module.