Zdjęcia robione przed chwilą prosto z myjki wyjechalem.
Od czegoś jest wyszukiwarka.Dee Jay pisze:Kocur weź pod uwagę że nowi niekoniecznie wiedzą o co chodzi z pedałowozem i mogą to źle odebrać![]()
Wiesz Tygrysex jak czytam takie Twoje wypowiedzi to mi się niedobrze robi...TYGRYSEX pisze:...Kolor ohydny. Przedni zderzak paskudny ... felgi najbrzydsze z seryjnych , wersja Base niestety ( mój poprzedni też był base [...] Więc ogólnie fajny jest twój wóz.
Od tego jest ten dział , aby swoje zdanie wyrazić . Jak coś w/g ciebie jest nie tak (z całym szacunkiem) to możesz odbić piłeczkę i pojechać po moim aucie ...Bendek pisze:Wiesz Tygrysex jak czytam takie Twoje wypowiedzi to mi się niedobrze robi...
Ero pisze:Kolego wstawiles autko w galerie to przyjmij ze spokojem kazdy komentarzto jest forum
Że skrytykowałem wygląd samochodu ?Bendek pisze:Twoje głupie wypowiedzi...
TYGRYSEX pisze: Więc ogólnie fajny jest twój wóz.
Agusia pisze:Kurczak![]()
Przecież , "to wszystko" kwestia gustu plus kwestia kasy
skrytykowałeś wygląd samochodu o którym napisałeś, że jest fajny...zaprzeczasz sam sobie...TYGRYSEX pisze:Że skrytykowałem wygląd samochodu ?Bendek pisze:Twoje głupie wypowiedzi...
dokładnie...podobnie jak felgi oryginalne 2,2 turbo...k4mil pisze:one caly czas wygladaja jak w ruchu , nawet na postoju