No doczepili się do tablicy ale sobie darowali ostatecznie. Kazał mi przynieść tablice, przystawił na przód - zasłoniła halogeny, przestawił w lewo - zasłoniła wlot powietrza, z prawej to samo bo są dwa duże symetryczne wloty i... darował sobie. Powiedział że z przodu powinienem mieć kwadratową tablicę - miałem ochotę polecić lekturę kodeksu drogowego bo Pan był WYJĄTKOWO niemiły:
§ 25.
3. Z przodu pojazdu umieszcza się wyłącznie tablicę jednorzędową, z wyjątkiem ciągnika rolniczego, o którym mowa w ust. ... (CIACH)
Ale sobie darowałem bo mógł znaleźć brak tylnego przeciwmgielnego i inne takie kwiatki to co będę pana drażnił

W papiery dostałem niewłaściwą barwę kierunków i zbyt ciemne szyby przednie. Moje kierunki obecnie z tego co mi się wydaje również nie spełniają wymagań.. ale trudno

Co do wyprzedzania przed skrzyżowaniem to było to na trasie E7 z poszerzanymi poboczami po obu stronach, Golf zjechał na pas awaryjny jak zobaczył batmobil w lusterku

Powinienem dostać 5 punktów karnych i 300zl wg. taryfikatora. Dostałem 10 i 300zł.
Ale to inna historia...

Co do zabrania dowodu to pojechałem ale tylko dlatego, że nie wiedziałem, że nie mogę pojechać!

5,