Zapraszamy do zapisywania się na Zlot Forda Probe, który odbędzie się w dn. 19-22 Czerwca w Sielpi Wielkiej. Szczegóły w dziale Rendez-vous. Uwaga - zapisy przyjmujemy do końca Kwietnia !
Ciężko z tej fotki ocenić, ale mi sie wydaje że może to być originał , tylko w tym białym probku jakoś niziutko jest założony, może to takie wrażenie ale ja mam go wyżej.
Dawaj jakąś inną fote
pozdr
"...Jedni będą mnie szanować, drudzy znienawidzą..."
no wiem, ze słabo go widac, w ogóle zdjęcia nie obrazują go praktycznie w ogóle, inne fotki jakie posiadam to takie,
Załączniki
2,5 V6 Generation two. 93r. Czarna perełka
Piliście, to kto u was prowadzi samochód?? cruise control. hahahah
MISIEK: "żałuję tego, że tak Cię usunąłem.."
no ok, a jak uważacie, cena 200 zł to trochę duzo czy to taka ok cena, borac pod uwagę, ze jeszcze dochodzi koszt malowania tego.
Paradoks ... Ja dążę do gładziutkiej klapy bez spojlera , ktoś inny go nie ma i dokupuje . Różne gusta ...
BYŁ : "Srebrna Strzała" 2.5 V6 USA 93' wersja SE LPG BYŁ : "Czarny Kocur " 2.5 V6 USA 93' wersja GT Pb98 JEST : "Bulgotek " 4.7 V8 USA 00' wersja LIMITED Pb95
no widzisz, mi się zawsze podobał taki malutki spojlerek i chce taki kupic. teraz mam fundusze więc szukam na allegro niestety nie znalazłem nic fajnego, tylko wszystko ala Calibra i BMW, a takich nie chcę,
Szukałem teraz na allegro probków i znalazłem parę ze spojlerkiem. Wniosek: ten spojler który ja wam pokazałem, jest bardzo ale to bardzo podobry do seryjnego z tym tylko, że ten która ja pokazałem, ma 3 mocowania, a seryjny 2, i wydaje mi się, że seryjny jest trochę wyższy
A tu progi chyba do I gen. Uniwersalne i w ogóle do niczego nie pasują wizualnie ...
BYŁ : "Srebrna Strzała" 2.5 V6 USA 93' wersja SE LPG BYŁ : "Czarny Kocur " 2.5 V6 USA 93' wersja GT Pb98 JEST : "Bulgotek " 4.7 V8 USA 00' wersja LIMITED Pb95
To auto na tym zdjęciu to raczej nie probe bo jeszcze nie widziałem wersji 4 drzwiowej.Chciałbym widzieć jak te progi by pasowały na probku bo przypuszczam że niezbyt
Składak ... Coś na wzór NSX , Lampy a'la Vauxhall , zderzak przedni al'a miska itd... Ciekawe czy takie Body Kity gdzieś są dostępne Nie pierwszy raz widzę to g...
Załączniki
Jak zawsze masa szpachli no i oczywiście obowiązkowa alu wing i lexusy z tyłu
Zastanawia mnie jak takie poszerzenia spiszą w razie dzwona. Widziałem kiedyś calibre z robionymi poszerzeniami z rurek i położonej na to blachy i wolę nie wiedzieć co taka rurka zrobi w tej sytuacji
Ford Probe 2,5 V6 93 ubezpieczony przez mafię. Stuknij mnie to my stukniemy ciebie