Niestety projekt z ręcznym hydraulicznym przezywa mały kryzys

Między czasie dotarła do mnie paczuszka

A teraz trwają prace na silnikiem po raz kolejny, co nas nie zabije to wzmocni powiadają

cdn..
Wież mi wizualnie nie będzie miała sie czego wstydzić mowy lakier Jet Black z palety mercedesa fele 17 opony 225/45/17 obniżona o 35mm (jamexy) lusterka USA i lampy z tyły po przeróbce moje albo czerwone USA przyciemnione kierunki z przodu i brak znaczka wszystko perfekcyjnie pozgrywane i spasowane. Brak zamków w drzwiach. Inny spojler na klapie i jeszcze zostaje pytanie co z maska ?Prezes1986 pisze:Bodziu moim zdaniem to tak to wygląda, że szykuje się jeżeli nie wizualnie to technicznie najlepsza jedynka w Polsce!![]()
Szacuneczek za ogrom czasu i kasy włożonej w ten projekt i oby po odpaleniu wszytsko grało jak ta lala.
A na czym polega Limited Slip Differential? Czy te płytki się ślizgają po satelitach i w ten sposób spinają je "tylko trochę", czy jak?Bogdan9999 pisze:Tak robi to z duża siłą a jak wiadomo im większa siła tym bardziej je spina. Więcej sprężynek dać nie mogłem bo by pękły mi te płytki