na szczescie w przypadku sekwencji jest zdecydowanie lepiej... kurna jak zwykle okazuje sie, ze nie mozna oszczedzac...
przyzwoitosci...wacek pisze:A czego się spodziewałeś ?
masz wykres z hamowni czy oceniasz moc swojego auta "na oko"??? Bo jaklos wydaje mi sie, ze ocenianie mocy na oko jest malo rozsadne...tofil pisze:Z tego wynika, że moje Probe ma 80 PS? To niedorzeczne.
amen.Wojtecki pisze:tofil pisze: pakujesz tania istalke i masz zwykly zamulony dupowoz, ktory objedzie byle parch w calibrze...
To pewnie tak samo jak u mnie możliwe że mamy za małe średnice wtrysków, albo złą kalibrację. Na razie jeszcze nie mam jak sobie wyregulować, bo nie mam jeszcze laptokaraven pisze:Ja mam np sekwencje i na gazie ciezko kreci dopiero po 5krpm.
Na benzynie bez problemu 6 i wiecej nic nie zamula wiec cos mam nie tak z instalka pewnie. turbo mi laduje do 10Psi
Mam OMVL dream XXI.
chodzi o ta listwe wtryskowa? czy co to tam jest? wymieniamy??Jedrek pisze:To pewnie tak samo jak u mnie możliwe że mamy za małe średnice wtrysków, albo złą kalibrację. Na razie jeszcze nie mam jak sobie wyregulować, bo nie mam jeszcze laptokaraven pisze:Ja mam np sekwencje i na gazie ciezko kreci dopiero po 5krpm.
Na benzynie bez problemu 6 i wiecej nic nie zamula wiec cos mam nie tak z instalka pewnie. turbo mi laduje do 10Psi
Mam OMVL dream XXI.![]()
Pozdro
Może nie śmiećmy.raven pisze: chodzi o ta listwe wtryskowa? czy co to tam jest? wymieniamy??