ale to kwestia gustu. No i wreszcie jakieś 3.0 V6
  ale to kwestia gustu. No i wreszcie jakieś 3.0 V6   Dawno takiego tutaj nie było
  Dawno takiego tutaj nie było 

) 3.0 V6
 ) 3.0 V6  

Nie myślałeś kiedyś nad jego uturbieniem ?
 Nie myślałeś kiedyś nad jego uturbieniem ? 

. A jak masz car audio z tyłu rozwiązane, bo sądząc po rozmiarach głośnika to wydaje mi się, że kanapy z tyłu nie masz albo jakiś płaski głośnik zastosowałeś. Jak to tam jest upchane?
. A jak masz car audio z tyłu rozwiązane, bo sądząc po rozmiarach głośnika to wydaje mi się, że kanapy z tyłu nie masz albo jakiś płaski głośnik zastosowałeś. Jak to tam jest upchane? 

wojtas89 pisze:bagarzniku

tak to jest jak się już do szkoły nie chodzi
  tak to jest jak się już do szkoły nie chodzi 

kolorek też mi się podoba
 kolorek też mi się podoba  

Ty to byś nawet kosiarkę do trawy uturbiłBogdan9999 pisze:Silniczek pięknyNie myślałeś kiedyś nad jego uturbieniem ?

Kurde dobry pomysłMaryooSh89 pisze: Ty to byś nawet kosiarkę do trawy uturbił

W 1990 LX zyskał silnik 3.0, do 1990 liczniki digital miał w standardzie, od 1991 w opcji.MaryooSh89 pisze:A czy 3.0 v6 wychodziło bez digitala, tripa, wmm itp
 http://www.performanceprobe.com
  http://www.performanceprobe.com  Lekcja 1 (bardzo krótka) i
 Lekcja 1 (bardzo krótka) i  Lekcja 2 (krótka)
 Lekcja 2 (krótka) 

'89 2.0 Turbo downgrade
'89 2.0 Turbo downgrade 
  No i dach + maska w macie
   No i dach + maska w macie   Gratuluje wytrwalosci, oby teraz sie odwdzieczal !
  Gratuluje wytrwalosci, oby teraz sie odwdzieczal ! . Silniczek wychuchany i rzadko spotykany
  . Silniczek wychuchany i rzadko spotykany   

a powiedz mi ile takie uturbienie by mnie wyszlo i jakie trzeba by zmiany wprowadzic??Bogdan9999 pisze:Silniczek pięknyNie myślałeś kiedyś nad jego uturbieniem ?
 ale cóż kwestia gustu... po za tym turbawke wsadzić jak Bodzio "Król przeróbek" radzi i będzie wymiatać
  ale cóż kwestia gustu... po za tym turbawke wsadzić jak Bodzio "Król przeróbek" radzi i będzie wymiatać