no idę dziś coś podziałać jak coś zrobię to napisze dla potomnych chociaż pewnie nikt nie będzie tego robił ;P hehe
No wiec po bojach i przebojach przedstawię efekty mojej pracy.
Silnik przełożony , musiałem przełożyć całą wiązkę przednią włącznie z tą częścią która jest pod kokpitem

, półosie tak jak pisaliśmy lewa ma inne mocowanie do silnika(no i są większe przeguby ). Komplet poduszek no i silnik z całym osprzętem. Różnią się jeszcze węże od wspomagania kierownicy, nie wiem czy linka od gazu nie jest za długa jutro sprawdzę jeszcze bo coś z nią nie tak. W wydechu wiadomo rura od kolektora inna katalizator wizualnie taki sam, no i środkowy tłumik jest krótszy.
Jeśli chodzi o kokpit wydaje mi się że wiązkę która jest pod nim da się wymienić bez demontażu kokpitu,
bynajmniej ja rozebrałem całość chyba tak jest szybciej. Na koniec dodam że najgorsza z całego przedsięwzięcia jest - wymiana wiązki która idzie do lamp- bo oczywiście nie chciało mi się całego samochodu rozkręcać

. Po połączeniu wszystkiego ku mojemu zdziwieniu

zapalił i wszystko elektryczne jak na razie działa. Pozostały mi jeszcze prace kosmetyczne i w pedał >