No i to na razie tyle fotek, wkrótce będzie więcej:D
"Zgadzam się na użycie w dowolny sposób zamieszczonych przeze mnie fotografii"
tzn jeździł ale na totalnie beznadziejnych alusach i bez ksenonów ;] trochę go ogarnąłemkocurro pisze:bardzo ładna maszyna,nawet nie wiedziałem że po bartoszycach taki jeździ!!
No baaa...dzidzius118-Ania pisze:Kolrek samochodu bardzo ładny, a felgi cacy:-)
za ksenony 270 zł a montaż samemu ;]kocurro pisze:nie da się ukryć;) ile dałeś za ksenony i montaż???
żadnych problemów nie miałem z policją ;] mam ich gdzieś ;] a jak się doczepią to wrzuce na miejscu zwykłe bo woże w bagażnikuchizar pisze:Hehe,jak się dowiedzą ile,to każdy zaraz sobie będzie montować![]()
A tak swoją drogą,to nie masz problemu z policją za brak spryskiwaczy reflektorów?
He he skąd ja to znam, stosuję ten sam patent.żadnych problemów nie miałem z policją ;] mam ich gdzieś ;] a jak się doczepią to wrzuce na miejscu zwykłe bo woże w bagażniku
Nie dostałeś w pakiecie jakiejś blondynki (69) ??;)Fryc3k pisze:...Przyjechał do mnie z Bartoszyc (pod granicą Ruską)
hehe nie dostałem ;P ale mogła się jakaś tam w bagażniku znaleść ;pLukask pisze:Nie dostałeś w pakiecie jakiejś blondynki (69) ??;)Fryc3k pisze:...Przyjechał do mnie z Bartoszyc (pod granicą Ruską)
Słuchaj może nie każdego stać żeby sobie kupił ksenony za 1000 czy 2000 zł i nie robiłem tego dla jakiegoś wieś tuningu tylko kupiłem je po to by lepiej widzieć niż zwykłe żarówki a więc nie czepiaj się !!!Dee Jay pisze:Auto wygląda ładnie. Felgi to rzecz gustu mnie się nie podobają zbytnio
Ale światła to wieś tańczy i śpiewa nie wspominając że to najtańsze druciarstwo z allegro. Zanim zapytasz czemu tak piszę poczytaj temat o ksenonach na forum. Nie będę pisał po raz kolejny że niecałe 300 zł nie da się zrobić dobrze świecących ksenonów a kity z allegro nie będą świecić nigdy identycznie jak soczewka bixenon z palnikiem
Komplet soczewek z okablowaniem i przetwornicami to ok 600zł jak się dobrze poszuka, żarówki koszt około 200zł, wszystkie inne pierdółki polerowanie szkieł reflektorów zamocowanie soczewek ok 200zł. I za kwotę 1000zł mamy prawidłowo świecący ksenon dobrej firmy nie z chin z oryginalną regulacją wysokości wszystko świeci jak trzeba tak jak w nowym samochodzie
Ludzie nie róbcie tuningu najtańszym kosztem by się pochwalić ksenonem i modnym niebieskim kolorem przed autem![]()
Albo tuningujcie jak trzeba albo wcale