Rada radą ale nie musisz wszystkiego tak krytykowaćDee Jay pisze:Jarsonik czy ja gdzieś do cholery przechwalam moimi światłami wszędzie mam fotki w avatarze podpisach piszę wszędzie że są najbardziej wypasione na forum. Każe komuś robić tak samo. Napisałem ile mniej więcej i co jest potrzebne do dobrze zrobionego ksenonu jako rada ale jak widać wszyscy biorą to za szpan. Piszę zawszę że jak coś robić to profesjonalnie. Piszesz że tańsze rozwiązania są równie dobre?
Skoro tak to zamiast wydawać 400zł na sprężyny kupmy klamry na allegro za 20zł, jak z jednej felgi na dziurze zrobią się 2 to zamiast kupić nową zespawajmy te 2 kawałki z powrotem w jedną. Tak samo jest ze światłami co z tego że taki ksenon nie będzie świecił zgodnie z założeniami ważne że był tańszy. Jak masz gdzieś czy modyfikacje są bezpieczne ważne że tanie to chyba naprawdę nie powinieneś się zabierać nigdy za tuning auta.
Zapraszamy do zapisywania się na Zlot Forda Probe, który odbędzie się w dn. 19-22 Czerwca w Sielpi Wielkiej. Szczegóły w dziale Rendez-vous. Uwaga - zapisy przyjmujemy do końca Kwietnia !
Fryc3k
- Fryc3k
- Samochód: Ford Probe 2.5 V6 24v 1995r.
- Galeria: viewtopic.php?t=16528
Re: Fryc3k