Sphinx dawał tylko 3 mln, rozumiem, że ty kolejne, to do 9 Wam brakuje trzeciego.wazir pisze:Za 9 mln to nie tylko starczy na ...Sphinx pisze: do ok 3000 tysiow

(na mnie nie liczcie)
Sphinx dawał tylko 3 mln, rozumiem, że ty kolejne, to do 9 Wam brakuje trzeciego.wazir pisze:Za 9 mln to nie tylko starczy na ...Sphinx pisze: do ok 3000 tysiow
Jesli dalej nie wybrales radia to polecam radio PIONEER DEH-P40MP . Zakupilem takowe i jakos jest naprawde fajna. Spora mozliwosc regulacji no i 2 wyjscia RCA plus pilocik do bajeruPitbull pisze:
Mam problem z zakupem radia, tyle ich jest że się nie moge zdecydować, więc licze że mi pomożecie wybrać coś w miare jak za tą cene dobrego,
cena do 550zł.
we Włoszech ten Hertz to jak u nas AlphardDee Jay pisze:Ja właśnie również nagłaśniam wszystko hertzem i powiem że to dobry wybór![]()
Bagażnik raczej odpuść przy tym subie
Też to mam i się zastanawiam co z tym zrobić. Mało tego, jak słucham głośniej muzyki, to wycieraczka z tyłu mi praktycznie nie zbiera, bo cała lata.przybo pisze:Witam
mam mały problem otóż zamontowałem w bagażniku suba który powoduje, że klapa od bagażnika wraz z tylnymi lampami drga
przy mocniejszym basie jest to dość mocno słyszalne, czy jest możliwość żeby to zniwelować?
myszs pisze:ile potrzeba mniej- więcej mat bitumicznych na wygłuszenie pary drzwi w probe II? 20 styknie?
Rozmiar jednej to 50x25.
O ludu...myszs pisze:Dzięki, zresztą, kupie 50 + rolkę taśmy dekarskiej i postaram się całość wygłuszyć, łącznie z dachem, bagażnikiem itp.
myszs pisze:Też to mam i się zastanawiam co z tym zrobić. Mało tego, jak słucham głośniej muzyki, to wycieraczka z tyłu mi praktycznie nie zbiera, bo cała lata.
Jak to co... Wygłuszyć.myszs pisze: a z reflektorami tylnymi też nie wiem co zrobić.
Ma być przede wszystkim dobry dźwięk, a czy samochód będzie ważyć 10 czy 100kg więcej, to mnie akurat najmniej obchodzi.OLEY pisze:myszs pisze:ile potrzeba mniej- więcej mat bitumicznych na wygłuszenie pary drzwi w probe II? 20 styknie?
Rozmiar jednej to 50x25.O ludu...myszs pisze:Dzięki, zresztą, kupie 50 + rolkę taśmy dekarskiej i postaram się całość wygłuszyć, łącznie z dachem, bagażnikiem itp.
A co Ty chcesz z tego auta czołg zrobić? (w sensie wagi)![]()
Widzisz, może się to wydać dziwne, ale normalnie nie słucham aż tak głośno muzyki, czasami tylko mnie tak najdzieOLEY pisze:myszs pisze:Też to mam i się zastanawiam co z tym zrobić. Mało tego, jak słucham głośniej muzyki, to wycieraczka z tyłu mi praktycznie nie zbiera, bo cała lata.![]()
Podziwiam Was chłopaki.![]()
Jak to co... Wygłuszyć.myszs pisze: a z reflektorami tylnymi też nie wiem co zrobić.![]()
Sorki panowie, że tak sobie żartuję, ale chyba dlatego, że nie potrafię tego zrozumieć...![]()
Nie łatwiej jest kupić sobie dobre słuchawki?![]()
Na jedno wychodzi.![]()
Bo czy jadąc w słuchawkach, czy słuchając muzy tak, że klapa skacze i wycieraczka
odskakuje, to i tak nie usłyszycie karetki, wozu strażackiego, ani nic, co kierowca powinien
usłyszeć podczas jazdy.
Chyba, że to wszystko tylko dla szpanu... Pokazać się na parkingu przed Netto, zagłuszyć dyskotekę itp...
No, ale ja starej daty, a świat idzie do przodu, więc pewnie nigdy tego nie zrozumiem.![]()
Chyba, że faktycznie wytłumaczycie mi Wasz cel.
Dla szpanu nie. Zawsze jak gdzieś podjeżdżam typu sklep, parking osiedlowy, uczelnia, etc. ściszam radio do minimumOLEY pisze: Chyba, że to wszystko tylko dla szpanu... Pokazać się na parkingu przed Netto, zagłuszyć dyskotekę itp...
Hmm, od tego mam lusterkaOLEY pisze: Bo czy jadąc w słuchawkach, czy słuchając muzy tak, że klapa skacze i wycieraczka
odskakuje, to i tak nie usłyszycie karetki, wozu strażackiego