Nikt ci nie dorobi całych progów, tu wstawia się tylko reperaturki.resko pisze:Wojtas ma do ciebie prośbę mógłbyś się zapytać tego blacharza ile by kosztowało u niego dorobienie i wstawienie dwóch progów do probe gt?
Na pewno nie powiem ci ile to normalnie kosztuje, bo człowiek u którego robię auta jest prawdziwym artystą jeśli chodzi o blacharkę (kasuje za to naprawdę ciężkie pieniądze), robi wszystko solidnie, a cena dla mnie jest inna niż cena dla normalnego klienta. Ja chcę żeby mi wycenił ile będzie mnie kosztowała robota u niego (progi + kilka innych dupereli) ale to dopiero jak obejrzy auto od spodu.
Współczuje również,basco1984 pisze:No to widzę że nie jestem sam
Tylko że ja prawy narożnik
Oby szybko wrócił do zdrowia
Pozdrawiam
Dziękuję wszystkim za słowa otuchy .

dorabiają bez najmniejszego problemu tylko musi mieć choć kawałek oryginalnego żeby móc z czegoś wzór wziąć później docina odpowiedni arkusz blachy na giętarkę i jazda,dla dobrego blacharza to jest jak splunąć,a łatać progi z kawałków reperaturek czyli blaszek to ja dziękuję w takie coś się nie bawię jak crobić progi to tylko wymieniać całe,no chyba,że masz małą dziurkę to wtedy można wstawić reperaturkę.Pozdrawiam.
 dorabiają bez najmniejszego problemu tylko musi mieć choć kawałek oryginalnego żeby móc z czegoś wzór wziąć później docina odpowiedni arkusz blachy na giętarkę i jazda,dla dobrego blacharza to jest jak splunąć,a łatać progi z kawałków reperaturek czyli blaszek to ja dziękuję w takie coś się nie bawię jak crobić progi to tylko wymieniać całe,no chyba,że masz małą dziurkę to wtedy można wstawić reperaturkę.Pozdrawiam. Jeśli nie ma potrzeby wspawywania całych progów to nikt ci nie będzie doginał całości. A jeśli masz tak przegniłe auto to lepiej oddaj go na złom. Pracowałem w lakierni i wiem jak wyglądają naprawy blacharskie więc wiem ile czasu i pracy jest potrzebne żeby zrobić kompletne progi. GRA NIE WARTA ŚWIECZKI!.
  Jeśli nie ma potrzeby wspawywania całych progów to nikt ci nie będzie doginał całości. A jeśli masz tak przegniłe auto to lepiej oddaj go na złom. Pracowałem w lakierni i wiem jak wyglądają naprawy blacharskie więc wiem ile czasu i pracy jest potrzebne żeby zrobić kompletne progi. GRA NIE WARTA ŚWIECZKI!. 

jestem można powiedzieć również Szczeciniakiem
 jestem można powiedzieć również Szczeciniakiem 

, na razie delikatne ale jest szybszy
 , na razie delikatne ale jest szybszy  (od razu szybszy się zrobił
 (od razu szybszy się zrobił